bambi

Kroppens återhämtning - knappt en vecka efter förlossningen
Nu måste jag få skryta lite och få njuta lite av dom positiva efterföljder av 9 månaders illamående. För imorse, 6 dagar efter förlossningen, när jag vägde mig så visade vågen på 70,3 kg. Vilket är ungefär det jag vägde när jag blev gravid. Men då hade jag fortfarande kvar 3-5 kg kvar av första graviditeten...

Jag har fortfarande lite mage kvar, men däremot så blöder jag inget alls längre. Snabbt har det gått för kroppen att återhämta sig efter denna förlossning. Känner dock fortfarande av lite foglossningen (men inte alls lika mycket som när jag var gravid), så jag väntar nog ett litet tag till tills jag beger mig ut på barnvagnspromenader.
#1 - Emma

Lyxigt jag blödde i 4 veckor suck ...

#2 - Malla

Inte mycket mage kvar att prata om alls ju! :)

#3 - rebecca

fin blogg!

gillar du kent?

#4 - Jacks mamma *Ung, högskolestuderande mamma*

Wow, snabbt återhämtat. Inte kan man tro att du var höggravid för inte ens en vecka sedan..

#5 - Sofie

Åh se där! Intet ont som inte för något gott med sig. :-) Du är ju fin hur du än gör i och för sig. ;) Har du smakat Ramlösa Smultron? Faktiskt riktigt god.

#6 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Bara att njuta! Och din mage syns ju knappt alls! Vill dock förvarna dig om att det är möjligt att börja blöda lite igen även om det avstannat, jag har blött till och från efter alla mina förlossningar, som längst i otäcka 8 veckor...det var rätt trist...:( Hoppas att du slipper mer blödande förstås!

#7 - Sara - Ensamstående mamma

Det är inte mycket mage alls kvar :) Vad fin du är!

#8 - Sara

Attans också! ;) .. jag som hade hoppats på att du skulle köra ett rejs med camdridge igen :P .. Började följa dig sist när du körde milkshakes då jag också gjorde det men sen va jag lixom fast i bloggen även om du va klar med shaken :P ..

Är nämligen sugen på att köra ett rejs igen, och behöver lite motivation med nån annan som lyckas :P även om jag fick bort tio kilo sist som fortfarande är borta .. men man blir väl aldrig nöjd :P .. Underbart att läsa om eran lilla familj iallafall!

Kram på er!