bambi

Leah om nätterna

Som jag skrev tidigare så tar jag hand om Leah själv på nätterna, så sambon får sova och kan gå upp tidigt med Zack istället.

Det brukar bli ca 3-4 amningstillfällen per natt. Vilket känns som mycket (men jag vet, det är inte så mycket egentligen) för Zack vaknade bara 1-2 gånger per natt. Men det kanske blir bättre snart...

Men jobbigast är förstås när man måste gå upp och byta bajsblöja, eller kläder.... Ja, för Leah spyr väldigt mycket och hennes kläder blir då blöta. Så ibland blir det 2 byten under en natt.

Jag tror att hon spyr så mycket för att hon är väldigt glupsk och detta bidrar nog till luften i magen som hon ligger och försöker få ut på nätterna. Men, det har faktiskt blivit lite bättre.... hon ligger inte och stönar och stånkar lika mycket på nätterna nu.

#1 - Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

aw lillan då, så söt!

#2 - Joanna

Hej!

Tack för att du hjälpte mej med mitt mannaminne :D



Ha en bra helg!

#3 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Oj jag hade nästan glömt bort det där. Upp på nötterna å byta blöja å grejer ja så var det.



Välkommen att kika förbi min nya blogg: http://bloggande.ninaruthstrom.se

#4 - Sophie

Fin hon är! Gillar verkligen bodyn!

Charlie är lika dan - han är så glupsk när de gäller maten och ligger och stånkar och har sig innan och ibland när han sover. Dock så spyr han inte alls så ofta (än) vi brukar ge honom massage på magen och "trycker" bena mot hans mage - det hjälper mycket. Så ett litet tips från oss.

Sen de där med amningen, Charlie ammar jag 2-3 ggr under natten och vi gör med så att fästmannen får sova då han ska jobba. Tycker de funkar ändå - men visst är de jobbigt som du säger när de ska bytas och så.

#5 - Sandra-TvillingMamma

Jättesöt :D