bambi

Måndag
God morgon! På måndagförmiddagarna brukar vår städerska komma hit och städa. Det känns alltid lite konstigt att vara hemma när hon är här och städar, man känner sig så lat när man sitter och typ tittar på när hon städar (fast vi tittar ju på tv och gör annat alltså..). Extra konstigt känns det nu när sambon är hemma också samtidigt, så vi tänkte nog gå ut och ta en fika i det fina vädret.

Vi har sagt upp städtjänsten nu när jag kan röra på mig igen (har fortfarande lite foglossning kvar, men vi räknar med att det ska försvinna helt snart), men det är en månads uppsägningstid så vi får njuta av att slippa städa i en månad till. Sen så hade vi tänkt att vi skulle fortsätta med städerskans rutiner, alltså städa hela lägenheten riktigt ordentligt i 3 timmar en gång i veckan. Jag och sambon tänkte då ta varannan vecka var.

Ha en underbar måndag allihopa!
#1 - carolina

hoppas ni kom ut å en fika =) gud vad skönt med städhjälp...visserligen tycker jag om och fejja och bona här hemma, men jag avksyr att typ städa fönster och moppa golv, usch usch ;)



hoppas allt är bra med dig och lillan!

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Som bekant förstår jag din känsla av lathet ;-)

Dock tcker jag att man absolut inte ska behöva känna sig lat och dum om man anlitar städhjälp när man har problem (som du ju hade) och inte kan städa.

#3 - elin

god morgon !

allt bra med dig idag?:D

#4 - Norea

Skulle vara intressant att veta vad man själv slarvar med när man endast städar i en timme. Vad gör städerskan förutom dammtorkning, dammsugning, svabba golv, kök och toan, torka lister, köksskåp, kylskåp på kladd tex kan jag förstå, men mer?

#5 - Emma

Det är ju rätt smart, att lägga upp det så på schema,, har också funderat på det. Berätta gärna om hur det fungerar sedan när ni är igång med det

#6 - Helena Dacker

Nu har de citronträd igen på Netto för 179:- styck, jättefina :) Jag har ingen aning om hur långt upp de har netto men det borde ju vara möjligt att få tag på tycker man :)

#7 - Josefine, Blåeld

Jag funderar då och då på att ta in offert på städning av huset, det vore så skönt att få det renstädat ordentligt någon gång ibland...



Kram, ha en bra dag!

#8 - Anonym

hur länge sov zack då efter att ni haft han vaken hela dagen igår?!