bambi

Maxomorravecka (dag 1): Vinn den populära traktor t-shirten


Den långärmade t-shirten i turkost med en traktor på finns högst upp på Topp 10 listan hos Maxomorra. Den är omåttligt populär!

Den är i 100% ekologisk bomull. I mjukt tyg och avvikande kantband. Elastisk halsmudd för enkel påtagning.

Om du vill vara med och tävla om t-shirten i valfri storlek, besvara bara nedanstående fråga i en kommentar till detta inlägg (glöm ej att fylla i din mailadress så att jag kan maila dig om du vinner):

När handlar ni kläder till era barn? Någon speciell tid på året eller varje månad eller annat?

Imorgon drar jag en vinnare av den fina t-shirten från
Maxomorra!

P.S. Om t-shirten är slut i den storleken du vill ha så får du välja ett valfritt plagg ur 
Maxomorras sortiment.
#1 - Hello

Jag handlar nästan aldrig kläder till min minsta eftersom jag syr allt till henne själv. Till de äldre blir det när behov finns, vilket oftast sammanfaller med säsongsbyte i garderoben...



OM jag köper nåt till lilla så är det just såna här plagg, och då blir det när jag ramlar över nåt nånstans till ett bra pris.

#2 - Malin L

Jag handlar kläder on demand, alltså när det behövs. Det är när sonen vuxit ur sina kläder, när något saknas på förskolan eller då det blir ny årstid. Ofta blir det i panik och jag får köpa vad som erbjuds i stadens affärer.

Om jag vinner önskar jag mig storlel 86/92

/Malin

#3 - Lisa med Stella By Stardust

Jag handlar hyfsat ordentligt vid ny säsong, och då blir det skor och ytterkläder och sånt som verkligen behövs till dagis osv.

Sen fina saker och sånt som är mer roligt eller bara nice to have, det köper jag regelbundet, oavsett tidpunkt i månaden eller på året.

#4 - linda

Jag handlar kläder till barnen när det behövs!Det vill säga när dom vuxit ur deras kläder och om det bara finns tjocka kläder och det är sommar =/

Sedan brukar jag passa på och handla kläder till dom när det är rea och kanon priser!! =)



[email protected]

http://holen666.blogg.se

#5 - Helena - mamma till Alexander

Vilken rolig tävling!



Jag köper kläder till min pojk när det behövs (även om min man säkert tycker jag köper oftare ;-)). Just nu växer lillen så det knakar, så nya kläder behövs ofta!

Om jag vinner önskar jag storlek 74/80

#6 - josefin

Jag handlar lite då och då, när de gamla kläderna börjar bli för små. Har nästan alltid funderingar på att handla i början av säsongen, men sen är det inte alltid det blir så..



stl 98 är det som passar lillkillen bäst just nu.

#7 - Anna

Jag köper för ofta och för mycket får jag alltid höra. men det tycker naturligtvis inte jag =). Just denna tröja har jag tittat på länge och viljat köpa men det har inte blivit av. Min lilla pojk skulle bli jätte glad om han van en tröja med traktor på.

#8 - jenny

Jag älskar att handla till mina twins så det blir jämt:-) Spelar ingen roll när det är. Blir flera gånger i månaden:-)

#9 - Johanna - mamma till Leia

Jag köper när jag inser att Leia inte har några kläder i nästa storlek :) Dom växer så snabbt. Skulle vilja vinna denna i storlek 86 :)

#10 - Olelsi / Nettan

Ja när man har fyra barn så får de ju ofta ärva men visst handlar jag oxå xtra.

Finns så mycket fint!!

Jag handlar när det faller mig in....och kanske inte alltid när det behövs.ler

Hoppas vinna en traktor tröja, den har jag sneglat på men undrar om grabben kan ha 110/116 skulle helst vilja ha den i 122.

Annars så får väll Ingrid ta den om några år, nu var jag där igen...ärva kläder!!



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

[email protected]

#11 - Sofi

Jag handlar kläder till min son när jag upptäcker att han antingen har vuxit ur de han har nu eller när det har blivit ny årstid typ :D Och ibland bara för att jag snubblar över något snyggt!

#12 - Nea

Jag handlar kläder till mina barn allt eftersom. Jamie växer sakta och har inte samma behov av att byta storlek som lillasyster just nu. Mycket shopping är till henne just för att hon växer ur sina kläder. Så en ny tröja till Storebror hade ju varit kanon.

Jag handlar också säsongsvis. Eller rättare sagt Sommargarerob och vintergarderob och lite ströhandel då och då.



Åååh vad jag vill vinna!

Kram

#13 - Lilla Mysan

Jag har köpt kläder till Mini när jag sprungit förbi något fint när jag varit ute i andra ärenden. Så har jag försökt tänka att det nog är dumt att köpa på sig allt för mycket kläder i stl 50 tex, de växer ju så snabbt de små liven. Så jag har handlat lite större storlekar också.

#14 - Jacks mamma *Ung, högskolestuderande mamma*

Åh, vad fin tröjan var. Jack skulle älska den..och mamma med för den delen. Vi köper kläder till Jack då han behöver och köper sällan kläder "bara för att" . Så när behovet finns helt enkelt..

#15 - Bella

Jag handlar ofta kläder till min son, mer vissa månader. Skulle bli jätteglad om jag vann den där tröjan till min son :)

#16 - caroline

Jag handlar mycket kläder kläder till sommaren och till vintern, därimellan köper jag bara nått enstaka plagg som hon verkligen behöver eller jag tycker är fint :)



#17 - Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Den t-shirten har jag kollat på massor av gånger...så fin o jag hoppas att jag har lite tur idag o vinner den :)



Eftersom jag är en shopoholicmamma som älskar barnkläder så handlar inte jag kläder vid "speciella" tillfällen. Utan det blir nu o då o kanske mest hela tiden o kanske lite för mycket om du frågar min sambo...hihi

#18 - Mia

Jag handlar kläder när det behövs, oftast något varje månad eller när en ny säsong börjar. Nu blir det mycket sommarkläder :)

#19 - Malin

I vår familj finns två barn och kläder köps löpande. Visst blir det lite större inköp i samband med att årstiderna växlar. Jättefin tröja i fina färger, skulle passa min lilla kille perfekt! Han är helt tokig i traktorer och denna skulle lätt bli en favorit. Han har storlek 110/116. håller tummarna

#20 - Sandra

Jag handlar kläder efter behov! Första året växer de ju så de knakar, så det blir nya kläder varje månad. Försöker också passa på att gå igenom reorna efter större storlekar så jag hela tiden har ett lager som ligger och väntar.



Denna traktortröja skulle passa min tjej perfekt så hon älskar sina bilar som har hjul som hon kan snurra på!

#21 - Jelena

Oi vilken söt tröja. Jag köper kläder till min son främst efter behovet samt vid säsongsbyte plus ibland ( varje vecka ungefär :-) ) om jag känner att han bara måste ha ett visst plagg. Just nu så är det allt med traktorer på. Då är det lätt att klä på barnet, slipper jaga runt honom, han älskar traktorer. Storlek 86/92 är vi intresserade av ifall vi vinner.

#22 - Linda

Jag handlar barnkläder när det behövs - eller om jag hittar något som jag tycker mycket om och inte kan motstå (som t ex bebismössor... lille Erik har många fler mössor än han behöver och ändå kommer han säkert få flera s).



Håller tummarna hårt för att jag vinner denna tröjan. Den skulle lätt bli Williams favorit! Han älskar traktorer och står ofta och spanar efter dem i fönstret.



Kram Linda

#23 - Sara - Mamma till Max 1,5 år

Min son är 1,5 år och jag handlar kläder till honom när han behöver. Det blir några gånger per månad. I alla fall nu då han gått över till ny storlek och det behövs sommarkläder. Blir lite inköp då och då. Flera gånger i månaden just nu men annars blir det mer sällan =)

#24 - Janna-Travelling Baby

Jag handlar barnkläder när jag ser något jag gillar, än så länge så har vi fått så mycket kläder till Emil att vi inte har behövt köpa så mycket. Men jag tycker det är kul när jag får chans att shoppa lite svenska/skandinaviska kläder åt honom, nu har han mest Amerikanska märken som är fina men inte lika tuffa som tex den här t-shirten :)

#25 - Soffy

Jag handlar kläder då och då - när jag dyker på nåt fint & till bra pris. Jag köper ganska mycket second hand och då blir det när de fått in nåt fint i butiken.

#26 - Caroline

Jag handlar när jag blir "sugen"...lillkillen är intresserad av starka färger så han får vara med och "välja" ibland också.... Handlar på känsla, helt luststyrt :-)

#27 - Therese

Oftast när jag har rensat i barnens garderober eller om jag hittar något snyggt i någon webbutik.

Therese

[email protected]

#28 - Helena

Min 17-åring handlar det mesta själv, jag impulsköper ibland när jag hittar nåt fint (och oftast tycker hon också om det!) MEN jag har två bonusbarnbarn i Chicago, en kille som är 4,5 och en liten tjej som är 3 mån. Det skulle ju vara roligt att ha dem närmare , då skulle jag förmodligen spontanhadla ideligen! Men en traktortröja skulle påminna min favoritgrabb om morfars traktor hemma i Sverige.........

#29 - therese

köper kläder när lusten faller på och jag hittar fina grejer;

men annars så blir det när behov finns och så försöker jag köpa ytterkläder/stora utgifterna när det är offseason eller rea - då blir det mer över till guldkanterna:-)

#30 - Matilda; 19år och Mamma till Mercedes & Leon

Åh vilken underbar tävling, dottern hade älskat den tröjan!



Jag handlar kläder mest hela tiden, lillkillen växer ju fort så hans garderob uppdateras med större storlekar ofta då han växer in i dem fortare än man hinner blinka.

#31 - therese

stl 122 skulle det ju stå i kommentaren också

#32 - Mirka

Hej, vilken fin tävling! Jag handlar vart efter behovet och på rea alltid i förväg för sonen växer så snabbt.

Håller tummarna att traktor tröjan skulle bli sonen, vi tittar varje dag traktor videosnuttar från dator...börjar kunna alla modellerna vid dethär laget;D

#33 - Emma - mamma till Meja

Jag försöker handla kläder lite innan Meja behöver dom för att slippa stressa efter kläder som behövs NU. Sen får det såklart följa med kläder hem ibland bara för att dom är snygga :)



Om jag vinner så vill jag ha storlek 92

#34 - Christine

Vilken härlig tröja och vilka sköna färger! Hoppas på tur!



Jag handlar kläder till barnen när andan faller på, när det finns schyssta reor eller annars när det behövs, alltså mest hela tiden faktiskt.... ;o)



Ha det gott!

#35 - Frida

Jag handlar kläder när min son behöver en större storlek eller något till förskolan. Så nu har det blivit både nya och begagnade kläder i alla dess färger som ska användas i sommar. Inte helt fel att vinna denna fina tröja till min son som har st 92.



Mvh Frida

#36 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag handlar kläder när jag hittar något fint, när det behövs för att det vi har börjar bli smått, när det inte behövs och när det är ny årstid, när det är rea, när jag märker att de flesta kläder i graderoben är i samma kulör (typ blått då vi ärver mkt) då går jag in på flickavdelnngen för att garderoben ska fyllas med blandade färger.

#37 - Mikaela

Var gärna med och tävla om ett presentkort på Guldfynd till ett värde av 1000 kr :) Gå in här: http://mikaelafranzen.blogg.se/2010/may/tavling-i-sammarbete-med-bloglovin-guldfyn-1.html

#38 - Johanna

Jag handlar både efter säsong, förnyar och kompletterar, men även spontanköp. Sen försöker jag att inte handla allt på en gång, med tre barn blir det ju tokdyrt,... Nä bättre med lite planering :-)



Jättefin tröja föresten!!!

#39 - Camilla

Vilken snygg tröja, Ville skulle bli tokig i den och snygg. Hans ögon skulle bli ännu blåare med färgen på tröjan. Den storleken han behöver just nu är 98/104



Jag handlar kläder när jag märker att de börjar växa ur de dom redan har. Alltså har jag ingen framförhållning... :p

#40 - Carolina

Jag handlar kläder när jag ser något fint jag tycker att barnen ska ha.



Önskar vinna den ursnygga tröjan i storlek 98/104

#41 - Sara Eriksson

Klaras garderob fylls på varje månad lagom till Barnbidraget. Och sedan även något plagg då och då annars om jag hittar något.



Tyvärr är hennes stl ofta slut här hemma då det är många barn födda i sep-okt -09.



stl 80 skule passa bra""

#42 - Linda

Edith älskar kläder och blir så otroligt glad för minsta lilla socka. Vi handlar för det mesta kläder efter behov men eftersom både hennes mamma och pappa är klädintresserade dimper det hem något nytt då och då bara för att vi vill. :=) Hon är 2 år och har storlek 98. Kram Linda

#43 - Förvirrade Morsan

Jag säsongshandlar oftast till min plutt, inför vår, sommar, höst och vinter. Sen blir det en del småturer emellanåt om han vuxit ur massa kläder för att fylla på eller när jag bara hittar nåt fint som jag tycker min plutt ska få.

#44 - Lina

Min dotter ärver mycket kläder så jag köper det som behöver kompletteras. Inför höst och vinter brukar det dock bli lite nytt, som en rejäl overall tex.



Min dotter har strl 104.

#45 - Therese

Jag handlar när jag hittar något klädesplagg som jag inte kan motstå att köpa till min pojke. Jag gillar verkligen att handla kläder. Ibland blir det på rean och ibland till fullpris.

#46 - Jennie

Är ytterst svag för att handla kläder till min tuffa lilla tjej. Har svårt att motstå frestelsen om det så är på rea eller till fullpris. Tycker det är kul med lite annorlunda kläder och inte bara det "vanliga" som finns på Kappahl, Lindex och HM. Klär gärna min tjej (som för övrigt är nyss fyllda två) i alla tänkbara färger men undviker allt för rosa eller "gulliga" plagg.

#47 - Mia

Jag har alltid handlat ofta och för mycket till min dotter, hon har knappt hunnit att använda allt.... det finns ju så mycket fint. Nu har hon dock fått en lillebror så nu får man köpa mindre, för det måste ju bli lika och då kostar det ju mera till två barn. Men du Bambi har fått mig att handla en del som jag sett på din blogg, som jag inte hade hittat annars.

Min son har storlek 74 om vi skulle vinna.

#48 - Agnieszka- mamma till 2

När Nova var lite, innan Elton föddes så handlades kläder när man hittade någonting fint till henne, vilket kunde bli var och varannan dag! Numera köper jag kläder när hon växt ur sina eller de har blivit slitna. Samma gäller Elton, när han behöver nya kläder så får han nya!



Nova skulle vilja ha denna tröja i storlek 110 då hon denna månad ska få nya kläder eftersom 104 är för litet för henne, så denna tröja skulle passa finfint!



kramar

#49 - Elin

jag handlar när det behövs eller om jag ser nått fint. :)

#50 - Marina & Edvin

Jag handlar kläder ungefär en gång i månaden. Men oftast blir det oftare då jag hittar något snyggt!!! Jag älskar att handla barnkläder och särskilt sådana somär lite ovanliga och inte alla har.

#51 - Rövarmamman♥ Gravid igen

Å jag jobbar på stan så jag springer regelbundet o kollar om de kommit in ngt fint till min prinsessa här hemma. Så jag är shoppingglad året om:) KRAMAR

#52 - e

Jag handlar allt för sällan, oftast när det verkligen är akut tomt med saker att sätta på honom. Vår son avskyr verkligen att vara med i affärer och eftersom jag numer jobbar vill jag ju helst tillbringa all lediga tid med honom och göra roliga saker, så det där med shopping får jag återvända till längre fram.

Sonen ska dock få ett syskon snart, så förhoppningsvis ska jag bege mej ut på lite bäbisshopping snart iaf ...

#53 - Mimlan

Jag handlar inte på någon särskild tid, utan passar på när det är rea, när jag hittar något på loppis/second hand, eller när det är specialerbjudanden i favoritaffärerna Lollopard, Polarn & Pyret, Ajabaja. I början lånade jag nästan allt av kompisar som har barn, men sedan min tjej blivit äldre köper jag mer. Vi kan ju sälja vidare eller låna ut till kusinen. Väljer ekologiskt så långt det går!

#54 - Dante

Jag handlar när det behövs, helt enkelt. Sonen växer värre än kvickroten i rabatten så jag behöver handla ofta. Rea? Perfekt. Inte rea? Jag handlar ändå, kläder måste ju pojken ha. :)

Helst färgglada kläder varför traktortröjan hade passat oss perfekt (jag är så jävla trött på alla mörka och dova pojkkläder -jag vill ha färg!).

#55 - Ann-Louise

Jag handlar alldeles för mycket och alldeles för ofta till sonen. Dels när det är ny säsong men allra mest blir det spontana inköp när jag ser ngt jag inte kan motstå. Han älskar traktorer så det här skulle bli en favorit. Stl 86-92 är det som passar nu.

#56 - Natosh

Jag handlar vid behov, men fönstershoppar desto oftare.



Ofta håller jag till vid rea-hörnet och köper ofta för stora kläder till nästa år. Till exempel har jag redan köpt vinterkläder till nästa vinter, bara att hoppas att de växer enligt planerna.

#57 - Anna

Eftersom mitt barn inte har kommit än, vet jag inte så noga. Men om jag går efter mitt vanliga köpbeteende så är det utspritt över året, beroende på behov, köplust och tid. Tänk om det här blir det första nya plagget till vår lill*?