bambi

Maxomorravecka (dag 2): Vinn den fina elefant t-shirten

Den långärmade t-shirten i blått med elefanter på finns också på Topp 10 listan hos Maxomorra.

Den är i 100% ekologisk bomull. I mjukt tyg och avvikande kantband. Elastisk halsmudd för enkel påtagning.

Om du vill vara med och tävla om t-shirten i valfri storlek, besvara bara nedanstående fråga i en kommentar till detta inlägg (glöm ej att fylla i din mailadress så att jag kan maila dig om du vinner):

Vad gillar era barn (eller du) för tryck och teman på barnkläder? Vad saknas idag i affärerna?

Imorgon drar jag en vinnare av den fina t-shirten från
Maxomorra!

P.S. Om t-shirten är slut i den storleken du vill ha så får du välja ett valfritt plagg ur 
Maxomorras sortiment.

Följ mig gärna via Bloglovin' (om du inte redan gör det) så att du inte missar någon av tävlingarna:

bloglovin

#1 - linda

Jag älskar verkligen när det är FÄRG på kläderna och massa roliga och fina tryck, allt från små bär till stora flygplan. Dock tycker jag att det mesta i affärerna här vid oss i lilla Borlänge går i vanliga färger som grått,vitt,svart,lila och rosa.Men typ en nalle eller något hjärta på kläderna. Ja visst sen finns ju kläder med nallepuh och dom men det har jag tröttnat på!!



[email protected]

http://holen666.blogg.se

#2 - Emma - mamma till Meja

Jag gillar kläder med mycket färger, men avskyr kläder med disneytryck och liknande. Mejas favoritkläder är kläder med mönster, gärna bilar eller djur :)



Om jag vinner så skulle jag vilja ha tröjan i storlek 92

#3 - Jessika

Jag gillar mycket färg, gärna multifärgade plagg. Handlar oftast det som, enligt mig, passar bra till barnens egna färger, sonen med ljust hår och gröna ögon passar bäst i blå och grön, yngsta sonen och som är lite mörkare med mörkt hår och bruna ögon passar bäst i cerise, orange, lila. Jag saknar mest formneutrala kläder till barnen, jag vill ha klara, glada färger i röda och lila familjen UTAN vid tunika-skärning, puffärmar och skärning under "bysten". Diskreta budskap som "Casual Girl" på min sons rosa shortsrumpa hade jag också klarat mig utan också. Barnen bryr sig inte så mycket om kläder så än så länge är det mitt ord som är lag ;)

#4 - Jacks mamma *Ung, högskolestuderande mamma*

Jag gillar tryck som känns lekfulla och r färgglada. En tröja med en dinosuarue kan ge många timmars lek då barnen helt plötslig själva blir en dinosaurie och tryck med frukter, siffror osv kan vara väldigt lärorika. Så kläder som inte bara är ett plagg ;).

#5 - Sara - Mamma till Max 1,5 år

Jag gillar tryck som till exempel bilar, djur, moln och annat enkelt. Jag gillar inte tröjor med för många olika färger på utan gillar när de går i en färgskala. I min sons garderob finns mest randigt vilket är ett favoritmönster hos mig =). Han har en t-shirt med cyklar på som är så söt. Skulle vara fint med en elefanttröja också =)

#6 - Lilla Mysan

Eftersom mitt barn inte är fött än (men snart) kan jag inte svara för henom. Själv gillar jag djur på kläder. Inte så otippat kanske med tanke på att jag är veterinär :-) Grisar, kor och får är finast.

Det jag tycker saknas i affärerna är kläder som kan bäras av både pojkar och flickor. Jag blir arg och upprörd varje gång jag går in i en klädaffär och ser uppdelningen - rosa i flickhörnan och blått i pojkhörnan. Det är egentligen bara för de riktigt små (typ nyfödda som man ännu inte vet vilket kön de har) som man kan hitta fina kläder som kan bäras av både pojkar och flickor.

#7 - Hanna

Jag gillar mycket färger, gärna enfärgat! Tycker barn ska omges av olika färger. Matchar gärna ett mönstrat plagg med ett enfärgat. Vad gäller tryck gillar jag inte alla seriefigurstryck men älskar fina mönster, precis som den här elefanttröjan!

#8 - Hanna

Glömde skriva storlek, 86/92. :)

#9 - Christine

Jag tycker om mycket färg, har två pojkar och blir gladare för varje år som går när det nu finns fler och fler snygga färger och mönster i det som räknas som pojkkläder. Annars gillar jag unisexkläder med mönster, spelar inte så stor roll vilket mönster. Elefanttröjan är underbar!

#10 - Anna

Gillar kläder med mycket färger. Tycker det är svårt att hitta kläder till barnen i affärerna där jag bor. Det är så upp delat. Oftast mörka färger till killar och till tjejer är det mer färger på kläderna.

#11 - Annelie

Jag gillar färgstarka, kontrastrika, glada mönster som det gärna får vara djur inblandade i. Djurmönster är fina men de känns också riktigt unisex! Polarns kläder är en stor favvo!

Tröjor med seriefigurstryck såsom bilar, hello kitty, askkunngen är inget som faller mig i smaken däremot!

De känns ofta så nischade med sina blåa bilartröjor och rosa hello kittykläder. Som sagt, det går bort!

#12 - Johanna - mamma till Leia

Jag gillar kläder med enkla tryck, någon neutral färg med t ex stjärnor, hjärtan, blommor på :) Saknar mer variation av färger på tjejavdelningarna eftersom jag själv har lite svårt för rosa. Skulle vilja vinna i 86/92

#13 - Natosh

Färg färg och åter färg!



Inana älskar allt med djur som hon känner igen på "katta" "muuuu" och "fant" är favoriterna (dvs katt, ko och elefant)

#14 - mirka

det jag saknar är tunnare college jackor med dragkedja ( med luva eller utan ) nuvarande så är alla tjocka eller har mjukt foder/fleeceyta. När det är brinnande hett så skulle det vara trevligt att sätta tunna kappan på t-skjortan. som motiv önskas mera traktorer, lastbilar, maskiner överlag, båtar sådant som små pojkar tycker om ( hos oss åtminstone )

#15 - Carita

Jag gillar t.ex mumin, stjärnor, söta smådjur och så. Gillar inte disney, hello kitty och sånt.



Tycker det fattas mer neutrala unisex kläder!

#16 - Maria

Min dotter är helt inne på djur av alla sorter. Elefanter kallar hon "ene" och hon skulle bli jätteglad för en jumper i stlk 98!

Jag tycker generellt bäst om neutrala baskläder till mina barn inte så mycket tryck. Skulle gärna se mer färgglada randiga o prickiga kläder. Inte så mycket tryckta mönster.

#17 - Caroline

Jag gillar färgglada kläder! Gärna i turkos och cerise men det finns i princip alla färger i min sons garderob. Jag gillar annars ganska enkla mönster, gärna återkommande tryck iolika färger på en enfärgad botten. Jag har verkligen gillat retrotrenden som varit och skulle gärna ser mer av det, fast inte enbart i brunt, orange och mossgrönt.

#18 - Soffy

Jag gillar enkla tryck som den här tröjan, inte när det blir för mkt och för stora tryck så barnet försvinner i kläderna. Jag saknar olika färgsättningar men med samma tryck, tex att en tröja med en bil finns med olika färger på tröjan och olika färger på bilen.

#19 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag gillar söta tryck i form av djur och sötsaker mest. Ränder och inte minst prickar.

Prickar gillar jag nog allra mest egentligen

#20 - therese

enkelt och stilrent - a la less is more; framförallt på byxor och tjocktröjor man vill kunna ha till det mesta.

annars saknar jag kläder för grabbar som inte är så vansinnigt tufft och som har " tjejiga" färger. Vill också ha röda tjocktröjor till sonen/sönerna men då är det alltid någon fjäril eller blomma på - varför???

stl 62/68 eller 122 passar bra här om vi skulle vinna

#21 - Nea

Jag gillar mönster av alla dess slag och starka färger. Stora barnet gillar former och djur. Jag saknar mer mönster.. kläder som Molo och Ej sikke lej och katvig har det jag söker..saknar såna kläder i stora affärskedjor. Ser gärna mer av det!

Kram

#22 - Therese

Jag gillar alla sorters färger och tryck på tröjor bara där inte är för mycket text. Jag saknar inte något i klädväg i affärerna, jag tycker nästan ibland att det finns för mycket att välja bland.

#23 - Amanda

Jag gillar kläder med mycket färg och härliag mönster. Prickar och randigt i massor!

Sonen gillar plagg med djurmönster och också han med mycket färg på. Gärna rött. :)

#24 - starmama ♥

Hej Bambi!



Barnen gillar djurtryck men även gulliga tryck med olika motiv. Jag tycker att det saknas lite halvtuffa killkläder i affärerna. Jag skulle vilja klä barnen i lagomtuffa kläder.



[email protected]



KRAM Starmama

#25 - Lina

Jag gillar lite retroinspirerat och färgglatt. Trycken får gärna vara lite roliga också, inte gulligull med texten "Sweet girl" eller liknande.

Jag gillar också tröjor där det händer mycket. En hel skog tex där man kan hitta nya djur som gömmer sig!

#26 - Lina

Oj glömde storleken. Hon har strl 104! =)

#27 - Linda

Jag tycker det är för lite roliga mönster på kläderna, alltså allt behöver inte vara spindelmannen och disneyfigurer. Det behöver inte bara vara kända figurer som varit med på tv. Och det tycker jag saknas i de allra vanligaste butikerna som man vistas i.

#28 - Malin L

Hej

Jag tycker inte om tryck på kläder, men det får gärna vara roliga mönster i starka färger med djur och annat som barnen kan relatera till. Jag saknar kläder som inte har stora tryck utan är neutrala i roliga färger.

Malin L

#29 - Linda

Vi gillar kläder som inte alla andra har. Annars gillar vi både tuffa och gulliga kläder. Slitstarka kläder som ändå är fina och framför allt sköna. Nu när Edith går på dagis är det viktigt med mjuka kläder. Jag saknar alternativ till polarn och pyret som har bra kläder. Fler renodlade barnklädesaffärer. Edith har storlek 98 (98/104). Kram

#30 - Dante

Åh -färg färg och helst randigt. Jag vet inte varför med jag fastnar lätt för färgglada och randiga kläder. Kanske för att det ser mer lekfullt ut?

#31 - Linda

Det som är mest poppis när det gäller den blivande 2-åringen här hemma är nog kläder med djur och fordon. Han har t ex en body med "landskapstryck" och han kan prata länge om allt han ser på den.



Det som saknas i affärerna är ett större utbud av unisex-barnkläder. Fram för mer lekfulla, färglada och härliga plagg som passar bra till både flickor och pojkar!

#32 - Emma - Rock the blogg

Hmm skulle nog säga sporttryck,, har en sporttokig kille hemma och då är det mest själva lagtröjorna man kan ha,, men jag hade velat ha med coola sportgrejer,,

#33 - Sofi

Om min son fick välja så skulle han nog mest ha flygplan, helikoptrar, grävmaskiner och annat sånt på sina kläder. Men annars gillar jag (och han) det mesta som är färgglatt :D

#34 - e

Jag gillar mönster, retro och färg. Sonen gillar allt med saker som han kan uttala på.

#35 - Lina

Jag vill gärna ha tröjan i stl 116



Jag har två tjejern och tycker inte alls om alla unisex kläder som verkar vara mest populärt just nu. Tycker bara det blir fula färgkombinationer! Mina tjejer vill ha rosa eller rött, kan funka med lite marinblått men framförallt ska det vara fina tryck som inte känns plastigt eller spricker i tvätten.



Håller tummarna :-)

#36 - caroline

Här tycker vi om färgglada kläder, är inte så mycket för tryck på kläderna, men det får gärna vara prickigt, stor blommigt, randigt osv...

bara det inte är prinsesstryck eller spiderman ;)

#37 - Olelsi / Nettan

Jag gillar ödlor och apor men grabben tycker om Indianer,cowboysar som han säger.

En tröja med vertyg på i olika färger,skulle grabben bli glad över men har ej sett någon sådan!!

Jag vill gärna vara i tävlingen hoppas på storleken 122/128.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

#38 - Therese - Eira Min Ögonsten

Saknar lite mer unisex och 60-talsmönstrade kläder :)

#39 - Anna

jag saknar ett större sortiment av ekologiska kläder!

#40 - Trulsa

Min dotter älskar paljetter och glitter (snart 2 år) och hon älskar tunikor och klänningar. Det är verkligen inte vad jag har uppmuntrat till utan jag gillar lite neutralare färgglada kläder som har mycket praktisk funktion.

Det som saknas i affärerna är mer könsneutrala kläder över lag, i stan vi bor i finns bara lindex, kappahl och HM och alla kläder är uppdelade efter tjej och killkläder, det är jättetråkigt att gå och sålla mellan Hello Kitty och spindelmannen...



Tyvärr hinner jag nog inte vara med på några dagar i dina tävlingar då jag snart åker in och föder vårt andra barn :)