bambi

Maxomorravecka (dag 3): Vinn fina velourbyxor

Även dessa härliga oranga velourbyxor finns på Topp 10 listan hos Maxomorra.

Velourbyxor i mycket mjukt tyg. Dragsko och resår i midjan samt resår vid benslut. En ficka bak.

Om du vill vara med och tävla om byxorna i valfri storlek, besvara bara nedanstående fråga i en kommentar till detta inlägg (glöm ej att fylla i din mailadress så att jag kan maila dig om du vinner):

Vilka slags byxor tycker du är dom bästa byxorna till barn?

Imorgon drar jag en vinnare av den fina t-shirten från
Maxomorra!

P.S. Om byxorna är slut i den storleken du vill ha så får du välja ett valfritt plagg ur 
Maxomorras sortiment.
#1 - Johanna - mamma till Leia

Vill vinna i strl 74.



Dom allra bästa byxorna är dem med mupp vid fötterna. Då slipper man stoppa in dem i strumporna för att barnen inte ska gå på dom.

#2 - Olelsi / Nettan

Jag vill gärna vara med, bästa byxorna är: Galonbyxan med fleese inuti. Helt kanon och ha på hösten när det börjar bli lite små kyligt ute. Som lek byxa tycker jag att jeans byxa med mudd nedtill är bäst. Som mys byxa inne på dagis e helt klart en mjukis byxa.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

[email protected]



Ps; Vill ha storlek 122/128 om vi har turen med oss.

#3 - Therese - Eira Min Ögonsten

När Eira var liten så var mina favoriter velourbyxorna på Lindex. Hade alltid minst 3 olika i varierande fäger för varje storlek. Men nu när hon blivit större så är mina favoriter Polarn och pyrets tights.. :)

#4 - Lina

De bsäta byxorna till min Ludvig är par lekvänliga, mjuka byxor! Ett par byxor som han kan röra sig i, klättra i och lära sig gå i!

#5 - e

Ett par byxor som är mjuka och inte har några obekväma detaljer och som inte är för vida (så att man kan dra på ett par ytterbyxor om det är kallt ute utan att det blir knöligt under).

#6 - Lisa med Stella By Stardust

Det beror ju på säsong. Bekvämast = mjukisbyxor eller ännu hellre tajts (med tunika/klänning till). Mjukt och lekvänligt utan glipor (tycker helt tvärtemot dig vad gäller klänning, HUR bra som helst ju!). Men det är när det är läge för kläder utanpå - vinteroverall, galonisar, överdragsbyxor.

På sommarhalvåret då de ej har byxor utanpå är slitstarkare bättre. Kraftigare bomullsbyxor eller mjuka jeans.

#7 - Helena - mamma till Alexander

Bästa byxorna är mjukisbyxor! Mjuka, goa, bekväma, lekvänliga! Gärna med en mudd nertill så de sitter kvar =)

Om vi vinner vill vi gärna ha byxor i storlek 74.

#8 - Camilla

På vintern föredrar jag mjuka byxor, för de är skönare att ha under overallen. På sommaren är det lite mer tåligare byxor, som t ex jeans, som klarar av att bli slitna i lek i sandlåda och gräs.



Om turen är på min sida så ska storleken vara 74.

#9 - Elin - Edvinsmamma

Jag tycker om mjuka o lekvänliga byxor.

Även när det gäller jeans (som jag tycker är toksnyggt) så är jag noga med att välja baggyjeans i mjukt tyg...dom är absolut lika lekvänliga som "mjukisar" :)



Håller tummar o hoppas på tur!

#10 - Anna

Byxor som är mjuka och bra att leka i. Gillar även när det r mudd ner till. Reglerbar midja, snöre i midja är toppen när man har långa och smala barn och alla byxor bara åker ner.

#11 - Amanda

Vi har olika favoritbyxor för olika ändamål. För utelek tycker vi bäst om slitstarka jeans. Och eftersom vi har en väldigt smal kille så gillar vi också när det finns reglerbar midja på.

För inomhuslek gillar vi bäst byxor som dom här. Mjuka, härliga byxor men med bra resår i midja och benslut. Och gärna i läckra färger. ;)

#12 - Anonym

Min grabb har haft mjuka byxor ex. velour länge. Han är snart två och har det fortfarande ibland, däremot tycker jag att vida, mjuka jeans med resor i midjan passar perfekt vid utomhuslek i trädgården. Eftersom min kille har lite mage är det viktigt att linningen på byxorna är mjuk och följsam, muddar nertill är heller inte dumt om byxorna är lite långa i början.

#13 - Anna

Jag och mina barn gillar mjuka jeans med mudd längst ner bäst alternativt leggings eller tights. Muddar längst ner förlänger verkligen användningstiden och gör att byxorna kan börja användas trots att dom kanske är lite för stora. Mjukisbyxor använder vi flitigt på vintern under overallen.

#14 - Trulsa

De bästa byxorna till barn är mjuka och rymliga byxor som barnet kan röra sig och leka i fritt.

#15 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

De bästa byxorna är mjuka och rymliga men ändå i slitstarkt material. Dessutom bör de vara generösa i midjan, det har en tendens att sitta spänt där på min son.

#16 - Sara - Mamma till Max 1,5 år

De absolut bästa byxorna tycker jag är velourbyxor. De är inte de mest praktiska om man till exempel är ute och leker men inomhus är de outstanding =).



Så nu hoppas vi på ett par oranga =)

#17 - Malin L

Hej

De bästa byxorna är mysbyxor eller leggings. Det viktiga är att de är mjuka och sköna att leka i.

Malin L

#18 - Lilla Mysan

De bästa byxorna är de som är mjuka mot huden, men samtidigt slitstarka, ffa på knäna och rumpan. De ska inte strama eller sitta åt, utan man ska kunna röra sig fritt i dem.

#19 - Carita

Jag gillar tights från typ p.op , de sitter uppe bra och är i mjuk kvalite. Eller mjukisbyxor är oxå bra. De sitter bra och trycker inte in för mycket. Det ska helst inte vara för mkt konstiga detaljer..

#20 - Ester

lindexvelourbyxor har varit en höjdare sen Ronja föddes. Nu när hon är större älskar vi tights och de flesta byxor med mudd i midjan och benen.

De här verkar perfekta för vår lilla tjej!

Vill gärna ha strl 86 om möjligt!

#21 - Linda

Just velourbyxor är en favorit här! De står sig fina tvätt efter tvätt och är mjuka och sköna för barnet att leka i.

#22 - Caroline

Bästa byxorna har mudd vid benslutet och i midjan. när min dotter va liten använde vi nästan bara velorbyxor, nu är det lite jeans oxå, men då måste dom vara riktigt mjuka!

#23 - Sandra

Jag tycker att de absolut bästa byxorna är strumpbyxorna! Man slipper sockar som bara åker av hela tiden och så är dessutom lätta för barnet att röra sig i!

#24 - Soffy

Såna som inte hindrar motoriken; som inte sitter åt i midjan och i grenen eller är för stela. Inga hårda knappar eller blixtlås.

#25 - Therese

Jag tycker att mjukisbyxor med mudd och även velourbyxor med mudd är de bästa. Inget som sitter åt. Utomhusbyxor är helt klart galon med fleece i som är bra både när det regnar och när det är kallt.

#26 - Mia Hellberg

Jag tycker att mjuka byxor är bäst för jag tänker att det måste vara skönare att leka i. Min dotter som är snart 5 håller dock ej med. Hennes citat imorse var

-Ska jag se ut som en tönt i mjukbyxor....

5år och redan modemedveten....

Om jag skulle vinna så har min son storlek 80 och min dotter 122, så det går bra med vilket som. Kram från Mia

#27 - Rövarmamman♥ Gravid igen

O de skönaste byxorna för våra små är nog ett par mjukisar men när de är ute o busar så står ju ett par jeans imot lite mera. Så får nog rösta på en ett par mjukisar!:)

#28 - Lina

Min dotter har alltid varit en smalfis så byxor till henne måste ha ordentlig resår upptill och gå ihop nertill så de inte flajsar omkring runt benen. Lite smalare i modellen är också att föredra. Mjukisbyxor är det allra bästa enligt mig. Enkelt att dra på och lekvänligt!

#29 - Ida S

Muddbyxor eller tights är det de allra bästa byxorna. Muddbyxorna för att dom räcker länge när det är mudd nertill och i midjan, bara att vika ner eller upp om byxorna är förstora eller för små. Tights som sitter tight är bra för att dom inte hasar ner under fötterna och dom är lätta att sätta in i stövlar/vinterskor utan att det knölar :-)

#30 - Frida

Hej!

Jag tycker att byxor ska vara mjuka och sköna så att barnen kan röra sig fritt, så att det inte känns stelt när dom böjer sig ner eller ska resa sig upp.



MVH Frida

#31 - Maria

De bästa byxorna till min son är ett par mjuka, svala, lekvänliga. Självklart får de ju även se bra ut och ha en bra kvalitet! Jag har tre par av Polarn & Pyrets randiga "långkalsong" med bred mudd nedtill...jag tycker inte den ser ut direkt som en långkalsong utan har använt den byxan väldigt flitigt på min son, speciellt under sommaren. Det är ett solskyddstips som jag varmt kan rekomendera! En väldigt tunn, sval och mjuk byxa som är skön även på sommaren!



Kram och tack för en toppenblogg! ;)

#32 - Janna-Travelling Baby

Jag tycker det viktigaste är att byxorna ska vara bekväma, mjuka och funktionella. Jag och Emil älskar byxor som har mudd nertill och upptill så att byxorna inte är ivägen när han ska krypa eller när han står upp. De får gärna vara av ett tjockt krypvänligt material också :)

#33 - Sofie - Radhusmamman

Vintertid ska det helst vara mjuka velourbyxor, skönt under overallen. På sommaren undviker jag velour eftersom att det är helt hopplöst i sandlådan, då är det bättre med jeans eller liknande.

Det ska helst vara mudd nertill på byxorna, och så får de absolut inte vara för tajta. Det ska ju vara lätt att röra sig i dem.



// Sofie

#34 - Anna

Mjuka ekologiska byxor utan svårigheter för barnen som t.ex. knappar, dragkedjor m.m. Bara att dra på sig! Lätta att tvätta ska de vara också! Allt som behövs för ett barnplagg helt enkelt! :)