bambi

Lite skillnad på barn nr. 1 och barn nr. 2


Barn nummer 2 har det inte så lätt. Innan Leah ens hann bli 2 veckor gammal så hade vi hunnit vara på IKEA och gått och shoppat på stan med henne. (Nu tycker säkert flera av er att jag är jättehemsk mamma...)

Skillnad var det när Zack bara var någon vecka gammal och vi skulle åka och göra hörseltest på Karolinska i Huddinge (där han föddes). Vi ringde in till BB och frågade om det var okej att åka pendeltåg med en sån liten en (annars tänkte vi kanske ta taxi)... haha... snacka om skillnad!  ;)

Men man är inte alls lika överbeskyddande nu och man förstår att hon inte kommer att bli dödssjuk bara man går utanför dörren. Sen så skulle jag nog ha varit lite mer försiktig om det hade varit vinter nu och förkylningstider.

Jag pratade med en kompis igår om att man inte heller reagerar på minsta lilla pip, som man gjorde med första barnet. För ganska så ofta så gnyr dom till lite i sömnen eller somnar om direkt... :)
#1 - Anna

nej man blir väl mer säker med andra barnet förstås :)

#2 - Petra

haha jag fick mitt 4de barn i januari och jag e värsta hönsmamman,kollar om hon andas o plockar upp så fort hon gnyr lite hehe

#3 - Sophie

Vi gick hem från BB (typ 3 kvarter bort) o in om ICA för att köpa kvällsmat! :) Men sen kom allt snack om svininfluensan o då blev jag nojig. Haha...