bambi

Premiär för nappflaska!
Idag så testade vi om Leah ville ta nappflaska. Hon fick lite utpumpad mjölk och hon tog flaskan direkt. Det var absolut inga problem! Vilket är skönt!

När Zack var liten så gav sambon honom en flaska om dagen ungefär så att jag fick tid för mig själv (vilket oftast spenderandes sovandes i sängen), vilket var otroligt skönt.

Det gör så otroligt mycket att man känner att man faktiskt kan göra annat utan att behöva ha en bebis fastklistrad vid sig. Det gjorde även att svärföräldrarna kunde vara barnvakt medans vi gick på bio eller åt middag ute.
#1 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Härligt att det funkar med flsska. Jag tycker ni gör HELT rätt i att använda flska ibland. Vi tänker på precis samma sätt där.

#2 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Skönt att det fungerar. Inget av mina barn har velat ha flaska med urpumpad mjölk. Efter mycket trugande har det fungerat efter 6 månader ungefär (fast då med välling), utom med yngsta V då, som alltid ratat flaska/välling. Jag besväras iofs inte så mycket av att ha varit den enda som kunnat mata, det är ju så kort tid av ens liv och jag skulle nog inte kunnat tänka mig att lämna bort en pyttebebis till barnvakt ändå (inte för att jag tycker att det är fel alltså, utan för att jag inte skulle kunna njuta av det). Men om man vill kunna flaskmata är det ju skönt att det går!

#3 - C

Å lyllo som kan flaskmata! :) Min lilla O vill absolut inte ta flaska. Hoppas det ska ge med sig nu när vi ska börja med smakportioner och sen succesivt med fast mat...

#4 - Carolina

jag längtar efter att ha min bebis fastklistrad faktikst, skulle nog inte ha ro att lämna bort henne, är för hönsig ;)