bambi

Recension: Imps & Elfs


Zack fick hem en härlig röd tröja av märket Imps & Elfs från EcoLoco för ett tag sen. Imps & Elfs är ett nytt märke hos EcoLoco och deras kläder är både rättvisemärkta och gjorda i ekologiskt bomull! Man kan spåra sitt Imps  &Elfs-plagg från bomullsfältet till butiken genom deras track&trace system. Coolt, va?  :)

Jag blev väldigt imponerad över den höga kvalitén tröjan höll. Efter ett par tvättar ser den fortfarande ny ut! Trycket är fortfarande lika fint och färgen är fortfarande riktigt klarröd.

Tröjan är mjuk och skön och är av ganska tunn, sval bomull som är perfekt nu under den varmare årstiden! Den är normal i storleken.

Jag gillade verkligen dessa bodies som finns just nu hos EcoLoco från Imps & Elfs. Dom finns i grått och vitt och kostar 199 kronor.

#1 - Sandra

Underbar tröja! Jag köpte en annan jättefin modell till min Maja från Imps&Elfs men hålet för huvudet är pyttelitet så den kan hon inte använda :(! Tror inte att Leah ens under några omständigheter skulle få på sig den och då är den ändå i storlek 2 år...

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Sandra Ojdå, och på denna tröja var snarare halsöppningen lite stor (som du kanske ser på bilden)!