bambi

Somliga går i mammas skor
Söta plutten är så mammig nu. Han vill hela tiden ha min uppmärksamhet och plockar och grejar med mina saker.

Lite läskigt var det i söndags när han blev så sur när jag tog upp Leah för att amma henne att han tog tag i hennes fot och drog i den allt vad han orkade (man såg verkligen hur han tog i). Jag fick hålla emot och bli riktigt arg på honom, så Leah grät, Zack grät och jag grät (för situationen kändes så jobbig).

Jag hoppas att Zack snart vänjer sig vid att Leah, för det gör verkligen ont i mammahjärtat när han inte känner att han får tillräckligt av min uppmärksamhet.
#1 - Jacqueline - 18 år och blivande mami

Om jag får en pojke så lär han också heta Zack (dock zackarias)!

#2 - Tine

Vet hur det känns. Bara bita ihop så gott det går, men det är svårt svårt!



Jag skaffade bebisvakt åt benjamin som liten, hans mormor och morfar tog honom någon timme efter matningen direkt så jag kunde spendera nån timme med agnes alldeles solo. Det uppskattade hon till max och det blev mindre avundsjuka från hennes sida då :)

#3 - Natosh

Jag har också två riktiga mammagrisar, jag försökte få storasyster att se lillebror som "VÅRAN bebis" och låta henne låtsas hjälpa till så gott en 1,5-2-åring kan. "Åh titta nu är bebis ledsen! Vad ska vi göra? Ska vi ge bebis mat? Vi ger bebis mat."



Det har gått ganska smärtfritt, hon älskar sin bebis-lalla, han är det första hon letar efter när hon vaknar. Men man märker att hon försöker göra som honom och leka bebis när hon får för lite uppmärksamhet