bambi

Svårt att hitta motivationen...


Ja, jag ska inte ljuga och säga att jag inte är väldigt glad över att jag har tappat alla graviditetskilon och lite till efter bara 2 veckor. Och jag njuter av att höra från vänner och bekanta att jag har blivit så smal. Efter all illamående under graviditeten så unnar jag mig detta... och det är inte ofta jag verkligen har känt mig smal... men det gör jag faktiskt nu.


Men jag och sambon sa att vi skulle dra ner rejält på godisätandet efter förlossningen... vilket vi absolut inte har gjort! Vi äter godis varje dag och jag kan utan problem trycka i mig två chokladkakor på en dag. När vågen ständigt visar på minus så är det svårt att hitta motivationen till att sluta äta godis.

Men jag vill inte vara sockerberoende, vilket jag uppenbarligen är just nu.... får kanske ta och planera in en socker-detox eller nåt?
#1 - Mathilda

Jag har följt din blogg länge och tycker den är jätteintrassant :)

Var gärna med och gissa BF-datum, vikt, längd och kön på min blogg.

#2 - Josefine, Blåeld

Du är jättefin! Skönt att slippa tänka på vikten, och det där godissuget är en hemsk bov! : )



Njut och må bra! Kram!

#3 - Sofi

Vet precis vad du menar.

Tryckte i mig en plåt kärleksmums på två dagar.. hoppsan liksom :D Har heller inga gravkilon kvar.

#4 - Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Fin du är! O skönt att du tappat alla kilon på en gång...själv är man lite nervös över att man ska ha dom kvar lite för länge ;)

Kram

#5 - Sofie - Radhusmamman

Jag stoppade också i mig en massa choklad efter förlossningen. Men eftersom att lillkillen hade så mycket ont i magen (vilket de tydligen kan få av choklad) så vågar jag inte äta mer.

Så nu lääääängtar efter att få äta choklad igen.

#6 - Helena Dacker

Du är jättefin :) Och att påbörja en sockerdetox nu skulle jag inte rekommendera, det är flera i min bekantskapskrets som efter förlossningen har påbörjat en "sluta med godis" diet och det som hänt har varit att de fått sämre bröstmjölk och det har inte varit värt det. Så fort de börjat med sin vanliga "dåliga" livsstil igen så har mjölken fungerat igen som den ska. Extrakilon, godisbruk och annat känner jag personligen att man kan ta hand om när man slutat amma för att inte riskera någonting...