bambi

The dress

Det var roligt att se vilka kommentarer jag skulle få när jag publicerade bilden på Leah i en rosa klänning. Jag kunde ju lätt ha valt att inte publicera den, men jag kunde inte låta bli...  ;)

Nej, men klänningen som Leah hade på sig igår är den enda klänningen hon har. Det var en present och jag känner fortfarande att jag inte kommer att köpa någon klänning till Leah, så det är inte så att jag har ändrat mig.  

Men även Zack har haft skjorta på sig en gång (som också var en present).

#1 - Noretstar

Varför kan inte Zack ha skjorta? Det är väl inte direkt pojkigt på samma sätt som klänningar är tjejiga?

En till fundering som jag haft just om klänningar. Varför skulle inte Leah ha en klänning, det är väl också att begränsa barnet? Du änvänder väl själv klänningar?

#2 - Tess

Fast den där klänningen såg iaf bekväm ut :-) Finns ju riktigt hemska klänningar med spets, rysch, glitter och annat fult (fult i mina ögon alltså).

#3 - Helena Dacker

Jag vet att jag blev så himla irriterad när vi fick vår dotter, vi fick massor av klänningar och massor av rosa och klänningar är så förbannat opraktiska på så små barn och jag är inte så förtjust i att klä barn i BARA rosa som det verkar att många tycker man ska göra när det är en flicka (om man tittar på presenterna iallafall) Hur som helst så nu när vi ska ha vårt andra barn så är nästan alla kläder som vi har i storlek 50 rosa just för att vi inte själva köpte någonting i den storleken och storlek 56 är full av rosa...

#4 - Linda

Har du raderat inlägget "svar på kommentarer"? Jag kan nämligen inte läsa det...

#5 - Anna

Ibland när man ska gå bort eller om man ska vara lite mer finklädd kan det väl vara fint med en klänning eller en skjorta?

Det är väl ngt som båda du och din man har??