bambi

Torsdag
Det var kanske lite för tidigt att ropa "hurra!", för imorse vaknade Zack klockan 5 igen.

Ang. samsovning eller inte så tipsade en kompis om att man kunde fylla en colaflaska med varmt vatten och lägga i bebisens säng. Vet inte om vi ska testa det. Men som några av er skrev att man kunde flytta upp henne så att hon ligger mellan våra kuddar.... det är ju en bra idé, men det är bara det att det är Heras (kattens) plats. Hera har alltid sovit mellan våra kuddar, så det känns lite elakt att hon inte ska få sova där längre när hon har gjort det i hela sitt 6-åriga liv.

Leah sov i allafall hos mig hela natten igen och det är ju faktiskt väldigt mysigt även fast jag inte sover så bra...

Idag, när det är 17 grader varmt ute, tänkte vi ta en picknick i lekparken med några vänner, vindruvor och ananas. Ha en trevlig Kristi Himmelfärdsdag allihopa!
#1 - Ann-Louise

Köp ett Snugglenest, finns på bland annat Babyproffsen och Babyland. Det hade vi när William var liten och jag hade svårt att gå upp ur sängen pga kejsarsnittet. Funkade perfekt och man slapp vara orolig.

#2 - Janna-Travelling Baby

När min son var nyfödd så sov han i barnvagnensliggdel som vi ställde mellan oss i våran säng. Det känns tryggare tycker jag för han har sitt eget täcke och man behöver inte oroa sig för att man skulle råka klämma honom med sin kropp eller liknande (min sambo sover väldigt djupt), smatidigt så har man honom/henne nära.

#3 - Anonym

För våra barn funkade vetekudde (som man värmer försiktigt i mikron och förvärmer spjälsängen lite med) jättebra. Det är mysigt att gosa bebis men jag tyckte det var jätteskönt att de kunae sova i sin säng och att man fick sova utan att oroa sig. Sedan är man ju uppe halva natten ändå...