bambi

Utanför slottet idag

Idag blev det fika och lite annat i Gamla Stan. Zack har blivit mycket duktig på att dricka ur glas nu och så var det väldigt spännande att sitta på ett vanligt säte och titta ut på bussen.

Vi gick förbi slottet och där var det en stor folksamling. I mitten fanns en massa svt-folk med kameror och lampor. Ebba von Sydow stod och blev sminkad hur länge som helst... jag antar att det var inspelning av hennes tvprogram om Viktoria och Daniels bröllop.

Jag kan säga att jag verkligen inte var den enda som tog kort... så för en gångs skull så behövde jag inte känna mig dum. Till skillnad från annars när man fotar allt från sin lunch till allt Zack hittar på, för att man kanske kommer att blogga om det sen... och folk glor och undrar vad man sysslar med och varför en caesarsallad är så minnesvärd.

#1 - Carolina

Jag mötte er på Drottninggatan idag! Det var så bisarrt, jag kände ju igen dig och Zack från bilderna på bloggen så först tänkte jag säga hej men så kändes det lite fånigt :)

#2 - Tobbe, -

Hejsan, Allt bra?

Välkommen in till Tomelillas största blogg! =)

Du kommer inte ångra dig! ;)



Kram Tobbe

#3 - Sofi

Imponerande att han kan dricka så bra ur vanligt glas när han är så liten....mina aupair barn lärde sig inte det så tidigt...

En annan sak, sitter han med skorna uppe på sätet i bussen? Vet att många föräldrar inte tänker på det..men det är inte jättetrevligt för andra att sitta där sen när barn sitter med skorna uppe.......

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Sofi Han hade på sig sina helt nya sandlar, som vi precis hade varit och köpt. Så det var ingen fara... men jag håller med dig om att det är ingen bra vana!