bambi

Varje vår är det likadant...

Varje vår inhandlas ett stort förråd av såna här:


Och jag överdriver inte när jag säger att det är så här varje vår, oavsett om jag använder gamla vårskor eller nya vårskor. Mina fötter har en inkörsperiod på några veckor under våren innan dom har vant sig vid att inte ha strumpor på sig i skorna.

Så när jag använde mina nya, underbara träskor från Calou iförrgår så var jag tvungen att stanna till vid H&M och köpa ett par andra skor för att låta mina stackars skavsår vila lite... tur att H&M har billiga tygskor för 99 kronor.

#1 - Anna

De plåsterna är kanon!

Mkt bättre att investera i dom trots att de kostar lite mer än att köpa vanliga =)

#2 - Charlotte

testa att tejpa leukoplast där det skaver! Funkar hur bra som helst om man vill slippa såren.

#3 - Sofi

Så är det ju typ varje vår :D Jag har problemet att mina fötter alltid är så himla torra och spruckna så enda sättet att få ordning på dom är att gå på fotvård typ varannan vecka, irriterande!



Men så var jag på Life-butiken idag och skulle köpa fotsalva och då har dom fått in några jättekonstiga strumpor. Jag vet det låter helt sjukt, men de ska typ peela bort allt dött. Det är det här i alla fall: http://www.babyfoot.com.au/



Fick lov att köpa ett paket och ska testa vid tillfälle. Ska göra ett fläcktest först bara. Kom att tänka på det nu när du skrev om dina fötter, jag vet, inte samma problem. Men ändå :D Man vill ju ha fina fötter nu till våren!