bambi

Vi trodde nästan att Zack var död...


En glad Zack imorse!


Ni som följer bloggen vet att våra dagar brukar börja ca kl. 5. Igår fick vi sovmorgon till kl. 6 och det händer ju då och då.

Imorse så steg sambon upp straxt efter kl. 6 (vi vaknar runt kl. 5 av oss själva nu för tiden) och drack lite te och läste lite. Sen så steg jag upp kl. 7 och undrade varför Zack inte vaknat än. Sambon tyckte också att det var konstigt och så började vi nästan bli lite oroliga. Och då börjar en massa hemska tankar snurra runt i huvudet...

Så runt 07.20 så smyger vi båda in i Zacks rum, fram till en sovande Zack för att se om han andades (ni kan ju tänka er hur det såg ut...). Självklart så vaknade han till då och sätter sig upp och säger högt och tydligt "Hej!" 

Jag kan säga att vi ALLA är på så mycket bättre humör idag. Att få ta det lugnt/sova fram till kl. 7 istället för kl. 5 gör STOR skillnad för oss alla. Zack är så mycket gladare och har lekt glatt för sig själv hela morgonen (vilket han sällan gör nu för tiden) och det påverkar ju oss också förstås...
#1 - Lisa

Underbart söt är bara förnamnet! Vilken bra Mors Dag present han gav dig förresten; en härlig sovmorgon och en pigg och glad liten kille i ett och samma paket :) Kram från Lisa :)

#2 - thess

fin blogg! =)

#3 - Annelie

Härligt med sovmorgon!

Vilken söt T-shirt! Vars kommer den från?

#4 - Bella

Vilken härligt T-shirt han har på sig. Skönt att få sova lite extra, det gör STOR skillnad :)

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

T-shirten kommer från JNYdesign :)