bambi

Zacks kalufs

Zacks hår har blivit så vildvuxet. Jag tycker att han är väldigt söt, men han kanske ser lite ovårdad ut.

Vi har ju aldrig klippt hans hår... och det tar emot en hel del att klippa i hans babylockar. Så just nu står hans hår åt alla håll. Sen vill jag nog att han ska ha lite halvlångt hår för han får så söta lockar då... men hur ska man klara av att klippa av guldlockarna? Och när vet man att det är dags?
#1 - Soffy

Det är så fint :) Jag har idag klippt Skruttans lugg för fjärde (!) gången! Men det andra får va lite flygigt. Jag tycker man ska börja klippa bort lockar och sånt om håret kommer ner i ansiktet eller om det är mycket tjockt. Har Zack så kort lugg alltså?

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Åååå så söt han är.

Jag tycker som ovanstående att man ska klippa om det stör. Eller så får han ha hårspännen ;-)

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Näää, klipp inte i hans fina hår! Jag gillar också lite vildvuxna kalufser på de små, och inte ser de ovårdade ut på nåt sätt. Min v ser ungefär likadan ut i håret, aningens mer hår bara...:)

#4 - Johanna

Harry har vi klippt 2 gånger på hans första levnadsår :) Det gick så långt att det bara hängde ner i ansiktet och blev fullt med mat, och då fick det åka av! Vi har frisör i familjen så hon klippte honom, och det kändes lättare att någon annan gjorde det åt oss :)

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Soffy Ja, han har ganska så kort lugg utana tt vi har gjort något med den (på bilden är den kammad åt sidan lite bara..)

#6 - kara

vi klippte Morrison först gången när han var 10 månader efter att ha använt både snoddar och hårspännen på honom. då var håret så långt så han knappt såg. när han sedan började på dagis klagade pedagogerna på att han fick mat i håret och att han fastnade med det, så då fick vi klippa honom kort.

jag tycker själv att det är superfint med långt hår på killar, men om det besvärar dem så kanske man måste göra något åt det?

#7 - Anna

när du själv tycker att det är dags :)

#8 - Jossan

varför ska det klippas? varför får Zack inte ha lånt hår om det är så viktigt att han har rosa kläder?

#9 - Nina

Tycker inte du ska klippa alls, topparna bara kanske om det behövs. Så mycket finare med lite längre hår på killar! Framförallt när dom har lite lockar ; )

#10 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Jossan Men jag skriver ju att jag vill att han ska ha halvlångt hår... men det kanske måste fixas till så att det inte ser så ovårdad ut? Men det är klart att han kan ha långt hår!