bambi

Årets julklapp 2010?
Årets julklapp 2010? Det har spekulerats i att kapselmaskinen kanske blir årets julklapp och jag skulle nog inte bli så överraskad om den blev det! Vi är verkligen supernöjda med vår Tassimo! I måndags så hämtade jag ut ett nytt paket med fler kapslar till den.


Bland annat så fick vi hem tre olika sorters chokladdrycker som man kan göra i Tassimon - Milka, Côte d'Or och Marabou. Milka och Maraboun är mjölkchokladdryck medans Côte d'Or är mörkare choklad. Min favorit av dessa är nog Maraboun, smakar verkligen som deras mjölkchokladkaka!

Nu har även Lavazza kommit med en ny snygg kapselmaskin som finns i begränsad upplaga.


Men den gör bara espresso!

#1 - Sofi

OMG!! Får nog ta och sälja vår Nespresso och köpa en sån där istället :D

#2 - Anna Kaagaard Kristensen

Jag måste ha en sån där, jag håller på att bearbeta Rodde och förklara att jag dör om jag inte får en sån i julklapp, han tycker att jag är melodramatisk och undrar om jag inte vill ha en kamera istället. Han fattar ingenting.

#3 - tush

Mm, möjlkchoklad är verkligen gott

#4 - Johanna

Funderar lite på om min man ska få en Tassimo i födelsedagspresent. Men samtidigt känns det lite onödigt, vi har ju redan en espressomaskin (en helautomatisk) Det jag vill ha är ju just chokladdryckerna Hehe....



Egoistiskt värre ;-)

#5 - Annica

oj oj oj den där milka drycken!!!! jag älskar milka choklad!

#6 - Jenny

hmm, jag är så tveksam till de där maskinerna - ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv verkar det vansinne. Kan man återvinna kapslarna?

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Jenny Ja, man kan anmäla sig till TerraCycle och kostnadsfritt skicka in alla kapslar och förpackningar till dom så återvinner dom det!

#8 - Sanna

vars har du köpt mjölkchokladen och det :)?

#9 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Sanna Det finns att köpa på deras hemsida: http://www.tassimo.se

#10 - Jenny

Bra att man kan återvinna dem. Men jag är fortfarande väldigt tveksam då jag för miljöns skull försöker att Reduce, Reuse och Recycle - i den ordningen. Blev dock väldigt sugen på varm choklad nu...

#11 - TerraCycle

Det stämmer mycket bra att kapslarna (och folieförpackningarna) kan återvinnas. Kolla gärna in www.terracycle.se för att ta reda på mer. Jenny, vi svarar hemskt gärna på frågor om insamlingen och hur återvinningen går till på [email protected].

#12 - Sofia

Åh en sån önskar jag mig i julklapp och det skrev jag för ett tag sen på min blogg. Hoppas bara tomten läser det.