bambi

Blow off some steam

Jag och Zack begav oss ut för att möta upp min mamma, som ska vara barnvakt imorgon för första gången någonsin. Hon tycker att det är läskigt att åka tunnelbana själv och tjatar alltid om att jag ska komma och möta upp henne. Jag och Zack kom fram till tågstation 2 minuter sent. När vi kommer fram till tåget så är hon inte där.

Jag kollar mobiltelefonen och hon har ringt två gånger. Jag ringer och ringer. Inget svar.

Mitt i det hela så får jag meddelande från mobilsvar, hon har ringt medans jag ringde henne. Jag lyssnar av mobilsvaret men hon säger inget (annars så kan hon lämna väldigt långa meddelanden, men nu säger hon inget?!?!).

Jag och Zack springer runt på centralen i en halvtimme och jag ringer henne då och då, utan svar. Till slut så ringer sambon och säger att min mamma har kommit hem till oss!! Så, så himla läskigt att åka tunnelbana kan det inte ha varit. Jag var skitförbannad för jag var helt svettig av att springa runt och leta efter henne och Zack var besviken eftersom det inte fanns någon mormor vid tåget. Och så kunde hon inte ringa och säga att hon hade åkt hem till oss eller åtminstonde sitta med mobilen i handen så att hon såg när jag ringde.

Det är inte första gången som min mamma bara vandrar vidare om den som ska möta upp henne inte är där (detta hände också när min moster skulle möta henne och hon sprang också runt och letade efter henne jättelänge). Är det så svårt att sitta och vänta fem minuter? Hon visste ju att vi skulle komma. (Sen är jag sur också för att jag ville sova middag lite men istället så var jag tvungen att åka och möta henne och så är hon inte ens där?)

 

Nåja, nu har jag fått skriva av mig lite.... känns lite bättre. Zack fick lite tröst-godis:

 



#4 - Johanna

Förstår din irritation!!!!



Hoppas du fått en bra kväll nu



Kram o hej

#5 - Martina

Åh så jobbigt!