bambi

Dag 07 - Mina bästa vän(ner)
Jag måste nog säga att min allra allra bästa vän är min blivande make. Vi kan prata om allt. Jag har jättesvårt att hålla något hemligt för honom (gissa om det är svårt nu med överraskningarna som jag har planerat kring bröllopet) och jag älskar honom precis som han är.

Men det är ganska så tråkigt att skriva ett långt inlägg om sambon, ni känner ju redan till honom en del. Jag har ju några andra vänner också (konstigt nog eftersom jag är hemskt dålig på att höra av mig).



Linda - En kär gammal vän som precis har börjat blogga (kolla in hennes underbara blogg Matstugan - ni kommer inte att ångra er). Vi var kollegor för många år sen och har hållt kontakten sen dess. Vi har mycket gemensamt och Linda är en otroligt god vän som alltid lyssnar!


Cissi - Kära Cissi... ja, vi har varit med om MYCKET tillsammans. Mycket mer än jag vågar yppa här i bloggen. Vi har varit vänner sen vi studerade till lärare båda två. Vi var båda singlar där ett tag och det mycket party. Nu har vi båda familj och har lugnat ner oss lite grann. Vi gled ifrån varandra där ett tag men nu har vi hittat tillbaka till varandra och det är jag SÅ glad för!


Stina - Min gamla sambo, min gamle vän, min gamle kollega... ja... vi har verkligen gjort mycket tillsammans. Rolig, glad, snäll och omtänksam. Jag är jätteglad att hon har varit min vän så länge! När vi gick på högstadiet så kollade vi på skräckfilm tillsammans (Liftaren) och nu när vi är gamla så går vi på Dansfeber tillsammans... haha  :)



Natashja och Anna - Två nya vänner som jag har umgåtts mycket med på sistonde (även kända som LadyDahmer och Apan). Vi har mycket gemensamt och kan prata om allt från genus till politik tillsammans. Det är svårt att hitta nya vänner som man verkligen trivs med så jag känner mig väldigt tacksam att jag har gjort det!

Sen får jag inte glömma en kär gammal vän. Som alltid lyssnar, som alltid finns där och som alltid ger mig mycket kärlek. Hera.