bambi

Det är bara barn som hittar på dumheter
En av våra grannar stod beredd vid dörren för att komma ut precis när jag kom (kändes i allafall som att hon stod och väntade på mig) för att fråga om Zack var den som hade vält hennes blomma som hon har utanför dörren. Vilket han absolut inte har gjort.

Jag såg att det låg en massa jord kvar utanför hennes dörr. Hon tittade väldigt anklagande på mig och sa något om att hon tänkte att han kanske vält ut den eftersom han är enda barnet på vårt våningsplan. Så då måste det vara han?!?! Som om någon vuxen inte kan råka välta ut det eller nåt? Neeee... va tråkigt att det alltid ska vara barnen som beskylls så fort något sånt där händer.


Jag kommer ihåg när jag bodde hemma och det fanns en bastu i vår fastighet som man fick använda. Jag och några vänner smög ner där och drack några öl. Det var inte som att vi hade en stor fest i bastun utan vi drack några öl, that's it. Men ändå var det nån som pratade med min mamma och sa att nu så får man börja skriva upp sig och boka tider...osv.. för så där kan man ju inte ha det!!

Jag förstod inte alls hur dom kunde veta att det var jag och tänkte att vi kanske hade glömt någon burk och då skyller dom direkt på mig? (Fast nu var det ju jag.... denna gång...)
#1 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Trist att hon direkt måste utgå från att det skulle vara Zack! Undrar hur hon tänker? Att en tvååring springer omkring ensam ute i trapphuset...eller att ni var med honom där men struntade i att ställa upp blomman och plocka i jorden i krukan igen.....

#2 - Sara

Hej hej! Hittade till din blogg genom en nära väns blogg där du hade kommenterat ett inlägg (utifall du blidde nyfiken på hur jag hittade hit) :)

Såg att ni ska till underbara Thailand. Får man fråga vart ni planerar att åka? Jag och min sambo ska oxå dit. Men det är ett tag kvar. 4/3 2011 närmare bestämt :p Och som de känns nu så är de låååååångt kvar. En hel jävla kall vinter kvar! Hualigen! Har ni varit till Thailand förr?

Ha de gott så länge! :)

#3 - Mrs_A- Mom and the city

Det är faktiskt sant det du säger, förutom barn som får skulden så hamnar invandrare på samma plats.



Vet av egen erfarenhet att så fort det hände något i mina föräldrars trapphus (då de bodde i lägenhet) så var det ju oss blickarna riktades mot direkt. Trots att min mamma tom brukade mobba och städa på vårt våningsplan(då hon tyckte att städerskorna inte gjorde det rent nog).

#4 - Mrs_A- Mom and the city

Moppa ska det såklart stå :)

#5 - Tess

Tråkigt med sånt. Vi fick en föreläsning av en äldre kvinna när vi var och matade änderna i parken. Hon sa att hon sett några barn skrämma änderna och föräldrarna stod bara och tittade på. "Där har ni något att tänka på" sa hon sedan. Uhm...tyckte vi. Vad menade hon? Såg vi ut som föräldrar som låter barnen jaga djur hur som helst? Vår son är dessutom bara 3 månader snart. Själv så gick hon med okopplad hund också. I stadsparken. Trodde det var lag på koppel på offentlig plats.

#6 - Caroline

Så trist med sådana männiksor som genost utse en syndabock, utan att de egntligen vet hur händelsen gick till.



Va roligt med giftermål i Thailand, låter hur underbart som helst att slippa två stycken vintermånader.



Ha en fin kväll!