bambi

En mardrömsnatt


En mycket trött bambi omsvep av en filt och med en tekopp i handen


Det är en trött bambi som skriver till er idag. Igår så var sambon iväg på en av våra vänners 30-årsfest. Jag skulle också följt med och sambons syster skulle ha varit barnvakt. Men eftersom Leah inte har träffat henne så många gånger så kändes det bästa att avboka barnvakten och jag stannade hemma. Och tur var väl det!

För straxt efter kl. 21 när jag var på väg att lägga mig och läsa i sängen lite så börja Zack gråta. Hysterisk. Han ville att jag skulle tända alla lampor och verkade väldigt rädd. Det var jättejobbigt att se honom sån. Leah vaknade förstås av allt skrik och gråt, så jag satt här hemma med två gråtande barn. Tur att sambons syster slapp det!

Jag ringde till sambon och berättade vad som hände och han kom hem straxt därefter. Det har aldrig hänt att Zack har varit så rädd, men vi antar att han drömde mardrömmar. Han kunde inte riktigt berätta varför han var så ledsen eller rädd. Han hade svårt att somna sen och låg i vår säng och grät länge. Stackarn.

Så det känns som om jag har sovit 2 timmar eller nåt (det blev nog lite mer än så), men Zack verkar pigg och glad idag i allafall!
#1 - SOFÄ

Men oj!

Stackars lille pojke. Frågan är vad det annars kan vara om det inte handlar om mardrömmar? Har du några teorier? Jag minns hur jobbigt det var att drömma mardrömmar när man var liten, det är ju tillräckligt jobbigt när man drömmer mardrömmar NU! :-) Skönt att han verkar på bra humör idag iallafall och tur att det är helg så att du kan vila. :)

#2 - Anonym

vill du bli helgens blogg? Anmäl dig bara på http://stickerbitch.blogg.se/2010/november/vill-du-bli-helgens-blogg.html#comment och håll tummarna! alla har chansen att vinna glöm aldrig det!

#3 - Sandra Malmros

Fin blogg :)

#4 - stina

det där låter som nattskräck. vanligt hos yngre barn och helt ofarligt. läs gärna mer på webben.

kram!

#5 - Maja

OJ det lät inte som någon höjdare:S

#7 - Helena

Kan vara nattskräck...min dotter har det...

Eller så kan det vara vanliga mardrömmar. Kommer det igen och ca 2 timmar efter han gått och lagt sig bör ni överväga att googla lite på nattskräck...