bambi

Första helgen
Första helgen i november. Det får mig att tänka på att om ca en månad, första helgen i december, så ska jag göra min första (och förhoppningsvis enda) strålbehandling.

Jag ser inte fram emot strålbehandlingen, mestadels för att jag kommer att behöva vara ifrån min familj. Jag kommer att sakna mina barn så att det gör ont. Det vet jag.

Men samtidigt så blir det ett avslut. För då är all cancer borta. Strålningen är en sista säkerhetsåtgärd för att vara säker på att få bort alla små cancerrester (om det nu finns några). Sen är det slut (hoppas jag).
#1 - :*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*:

Hmmm... förstår din bävan men du får vända på det precis som du skriver att det blir ett avslut, alla går vi runt med våra små farhågor vad det nu än må vara.



Jag önskar dig lycka till med allt vad strålbehandlingen innebär.



Trevlig fredag,

Kram Camilla

#2 - Emma - Rock the blogg

Lycka till!! Kommer gå så bra!! Och du har ju rätt tänk redan

#3 - Timglasfigur

jag kom in på din sida för att jag skulle kolla efter lite recept men så hittade jag kategorin sköldkörtelcancer. Jag har själv haft det, jag opererade mig första gången för 2 år sen då var jag 22 och så opererade jag mig i år igen för dom trodde att det hade kommit tillbaka till en lymfkörtel, vilket visade sig sen att det inte alls var så.

Iaf så behöver du inte oroa dig för behandlingen som du ska på snart. Du kommer inte känna någonting (förutom att en del sjuksköterskor är mer rädda för dig än vad de behöver vara.)

Jag kände mig bara väldigt ensam så ta med dig en bra bok eller fler och datorn, min märkte inte av alls att jag var strålande :P

Jag åkte med till Thailand när jag fått min diagnos så det tycker jag verkligen att ni ska unna er :)