bambi

God morgon fredag!



Idag fyller morsan 65 år och blir officiellt pensionär. Hon har varit förtidspensionär i snart 15 år så det blir ingen större skillnad för henne.

Ni kanske kan räkna ut att min mamma var 35 år när hon fick mig, vilket var rätt så gammalt då och många påpekade det för henne. Men idag så är inte 35 år så gammalt att bli mamma.

Jag är en riktig sladdis. Min mamma fick nämligen sitt första barn när hon var 16 år och sen sitt andra när hon var 19... och sen kom jag många många år senare. Så även om jag har syskon så är dom mycket äldre än mig och vi har inte riktigt växt upp tillsammans så jag har nog varit mer som ett ensambarn.



Senaste tiden så har vi pratat om hur vi ska göra med all packning vi ska ha med oss till Thailand. Det är ju enkelt att tvätta där så egentligen så måste man inte ha med sig så mycket i klädväg, men alla blöjor (vi ska inte ha med oss för hela tiden eftersom det går att köpa där, men en del blöjor måste vi ju ha), välling, gröt, barnmatsburkar och skötgrejer som ska med kommer att ta upp en hel väska.

Vi ska ha med oss varsin backpacker-ryggsäck, skötväska, handväska och så ska Zack få ha en liten ryggsäck med sig också (sin Fjällräven). Vi får nog ta och prov-packa väskorna snart.
#1 - Linda - ndaiL

Åh ska ni till Thailand, vart i thai?

#2 - Bebislängtan - plus på stickan den 14 november

Jisses vilket företag det måste vara att resa med barn, och vad spännande det måste kännas att det snart är dags!

#3 - Noretstar

Fin du är!

#4 - Anonym

Hej! Ett tips för att få plats med blöjorna i packningen. Antar att ni kommer att ha med er vagn eller sulky till Thailand och i så fall packar den i en sådan där påse man får köpa på flygplatsen. Vi har alltid gjort så att vi tagit ur blöjorna ur paketet och packat dem lite här och var i vagnen. Allt för att slippa ha i vanliga packningen ;)

Trevlig resa!

#5 - Ciccan

Oj då, det var jag som skrev ovan. Namnet föll visst bort...