bambi

Host, host


För några dagar sen... barnen ser på Bananer i Pyjamas


Så har det låtit hela natten. Våra barn, eller främst Zack, är sjuk och har hostat hela natten. Så även fast det är min tur att gå upp med barnen så är det bara jag och Leah som är uppe. Men även Leah är lite krasslig och jag har själv lite ont i halsen.

Vi får nog ta och ställa in lekdejten som vi hade bokat in idag. Annars är det inte så mycket som händer idag, städa, tvätta, fundera på packning till resan. Allt för att jag inte ska tänka för mycket på vad som händer nästa helg. Ska nog börja skriva på en lista till resan... hur mycket barnmat får man ta med sig på planet? Måste kollas upp...
#1 - Cassandra <3 Kreta

vilka söt barn du har :)

#2 - Mimmi

Är det som handbagage eller checkat bagage du undrar?

I handbagaget hade vi två paket välling och ett paket gröt (oöppnade, men vi ville ha lite i handbagaget ifall väskorna skulle försvinna) + 2-3 plastburkar Nestlé Naturnes mat. Sen hade vi dosburk för vällingen som skulle gå åt på planet.

Vi hade tomma vällingflaskor genom säkerhetskontrollen och fyllde dem när vi kommit igenom. Har även haft flaskor med vatten och blivit genomsläppta utan problem när vi haft barn med oss. Första resan hällde vi i pyttelite pulver i vattnet innan säkerhetskontrollen så det blev lite färgat, då var det ingen som sa något alls.



I det checkade bagaget hade vi resten av vällingen (tog med för hela vistelsen, 3 veckor) och barnmatsburkar både glas och Nestles plast. Packade in dem i plastpåsar och sen i blöjor, i fall de skullle gå sönder. Vi spred ut dem så vi hade ungefär lika mycket i alla väskor, ifall någon skulle försvinna.



sorry för långt inlägg