bambi

Invigning av vinteroverallen
Ja, idag var det väl ändå dags att börja använda vinteroverallen. Nu när det är snö och slask ute! Måste bara köpa en ny mössa som matchar overallen lite bättre, kanske en enfärgad mössa? Men han älskar sin mössa, som han har fått av mormor... så han får ha den en liten stund till  :)


Zacks overall kommer från Molo och är köpt hos Babyshop. Han har storlek 86 på overallen, men han har storlek 92 annars så man kan säga att overallen är ganska stor i storleken!

Zack var väldigt glad och stolt över sin nya overall när han kom till dagis idag  :)

Under overallen fick det bli lite tunnare kläder (annars har han haft fleecetröja och fodrade byxor när han bara hade jacka +galonbyxor). Så det blev långärmad tröja från Ej sikke lej och byxor från me&i.


Denna tröja från Ej sikke lej är en favorit, även om jag gillar att klä Zack i färgglada kläder så får han väldigt mycket komplimanger när han har svart på sig... han passar tydligen i det med sitt ljusa hår. Jag gillar i allafall ugglan på ryggen:


Mys i soffan imorse

#1 - Frida

Åh vilken mysig blogg du hade!

Måste testa de där kakorna du bakat :D mums!



Gullig liten grabb du har med ;) sj har jag och sambon inga barn än men hoppas på ett mirakel snart.



Ha en bra dag

Kram

#2 - Angelica

Gud så fin overallen är! Extra fin när man ser den på någon och inte bara på bild på internet. =)

Oj om jag hittar en Molo overall till min son hade jag tänkt ta 86, han har 80 mest i vanliga kläder, då blir nog 86 i den alldeles för stor. Hur lång är Zack? Min son är nog runt 80 cm. Räknar du med att han kommer kunna ha den hela vintern?

Kram

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Angelica Zack är 89 cm lång, vi mätte honom när vi skaffade pass åt honom för någon månad sen. Jag tycker att overallen känns lite stor nu, den känns ganska pösig runt benen (som kanske syns på bilden) och man kan utan problem dra ner den helt över hans vinterstövlar. Jag hoppas att han ska kunna ha den hela vintern, men så ska vi vara borta två månader.

#4 - Emma

Det är son min son han är också blond (än så länge var man ju själv som liten också) och han hade svart på sig inatt och var jätte fin i det...

#5 - PiaSandberg - MejasMamma

Snygg overall! Min dotter har en likadan! ;) Tog dock 92 till henne (hon är 86 lång) för jag ville vara säker på att den räcker vintern ut! :) Och jag gillar att det är dubbla dragkedjor. Mycket enklare att klä på henne då.

#6 - Sandra Michelle

Vilken härlig overall!

#7 - Gabriella

Hej hej!

Den är så snygg den där overallen! Zack passar bra i den, glad unge å glad overall =) Jag funderar på att köpa en likadan till min snart 6 månader gamla son. Vad har du att säga om overallen, fördelar/nackdelar?



#8 - Emma-Lou

Jättefin overall, har faktiskt spanat in just den där. Skrev om deras kollektion tidigare i höstas.

#9 - Evelina

hihi E har också 86 på sin men är ju bara 1 år ;-) fina är dom i alla fall, barn och overaller!

#10 - C

Sånna blankens-byxor från me&I har oliver med. Och tröjan i samma serie. Älskar´t!

#11 - jenny

Ooooh vilken fin overall!! Nästan så man vill ha en själv :P (synd de inte finns i vuxenstorlekar ^^)

Ska slänga ett öga på babyshop sen när det är dags för lillplutten i magen att titta ut :D

#12 - Bebislängtan

Vilken fantastisk overall!