...när jag köper kycklingfilé och det står att köttinnehållet ligger på 80%.
Jag kommer ihåg när man för några år sen blev upprörd över att köttinnehållet låg på 90%-nånting... men nu är det lite väl lågt??
...när jag köper kycklingfilé och det står att köttinnehållet ligger på 80%.
Jag kommer ihåg när man för några år sen blev upprörd över att köttinnehållet låg på 90%-nånting... men nu är det lite väl lågt??
Tror att det är vatten de injicerar köttet med, hoppas jag i alla fall.
Vågar själv inte köpa Euroshopper kyckling. Meddela gärna om det smakade som vanligt : )
Vi har slutet köpa frysta kycklingfiléer. Bara en massa konstiga salter och vatten i dem. Visst det är lite dyrare med färska, men livet har också ett pris...
Köper dessutom aldrig något från Euroshopper, vi har hittat en gristand i en förpackning...
Det som jag tycker är oroväckande är att folk äns köper kött/kyckling/fisk överhuvudtaget...
brrr.. ryser
Jag köper heller aldrig något från euroshopper. Det känns alltid ofräscht och innehåller onödiga tillsatser.
Det är exakt därför det är värt att lägga lite extra pengar på köttvarorna. Inte värt jaga extrapriser när det går ut över kvaliteten på det viset. Yäck!
Nä, skulle aldrig heller köpa "vatteninjicerad" kyckling. 100% kött ska det vara. Lägger hellre lite mer pengar på bra råvaror faktiskt....
Förmodligen är det vatten som en annan kommenterade. Vi köper alltid Kronfågeln´s kyckling, smakar bäst!
Jag köpte Eurshoppers kyckling igår. Den smakar helt ok, men de stora frysta filéerna krympte vid tillagningen... Så jag håller mig till de lite dyrare produkterna i fortsättningen.