Ca 24 st.
75 g smör
400 g mörk choklad
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
2 ägg
1 3/4 dl råsocker
1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och 200 g av chokladen i en kastrull på riktigt svag värme. Hacka resten av chokladen grovt och spara den till sist då den ska vändas ner i smeten.
2. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt.
3. Vispa äggen fluffigt tillsammans med råsockret. Vänd ner den smälta choklad- och smörblandningen och vispa ner mjölblandningen. Vänd ner den grovt hackade chokladen.
4. Klicka ut smeten med jämna mellanrum på bkaplåtsklädda plåtar. Grädda en plåt i taget i mitten av ugnen i ca 7 minuter.
Om ni gillar dessa så gillar ni kanske mina Double Peanutbutter Cookies också!
P.S. Gilla gärna inlägget på Bloglovin' så att fler få ta del av detta underbara recept!!