bambi

Lite shoppat inför resan
Nu har vi börjat shoppa lite saker till barnen inför resan. Idag blev det ett besök på BabyPlanet:



Badskorna känns riktigt bra. Zack brukar tycka att det är lite varm och läskigt att gå barfota i sanden. Sen så behöver han ha några skor som han kan ha på sig när han kommer fram och sommarens sandlar är nog alldeles för små nu!

Tröjan med SPF 50+ känns också bra att ha. En vanlig t-shirt motsvarar ca 7-10 i solskyddsfaktor och det är ju inte mycket egentligen. Man vill ju att dom små ska vara ordentligt skyddade i solen!

Sen så kunde jag inte låta bli att provpacka lite i en av ryggsäckarna:



Det ser ut som att man i allafall får plats med 5 vällingpaket längst ner och jag räknade ut att vi borde ha med 6 stycken om vi ska klara oss hela resan (då får hon välling både morgon och kväll). Men det är nog smartast att dela upp dom och ta 3 paket i varje väska, om ena väska skulle hamna på villovägar!
#1 - John

Julen 2004 när Linda badade la jag rosenblad i hallen. Jag la en filt på golvet bredvid granen och omringade den med ljus. Där förlovade vi oss den 27/12. Jag var en lycklig man

#2 - Elin

Åhh! "Max Napp" läste mina föräldrar för mig när jag var liten (är 19år nu). Jag tyckte ankan eller vad det nu var som tog nappen var jätteläskig. Kul med lite nostalgi :)

#3 - Tessan

mat till barnen kan du ha i deras handbagage! iaf när vi flög till Bangkok för ett par år sedan hade vår son rätt till ett handbagage på 10 kilo, trots att han bara var 4 månader & inte hade någon egen plats (förutom babyvaggan på väggen).

#4 - johanna

Hallå,



Om ni får till det så rekommenderar jag att ta med mer välling, utifall att. Vi var till Turkiet med vår 1,5 års kille och jag hade bara råkat packa ner ett vällingpaket extra mot vad vi hade planerat och då drack han sista dosen på planet hem.. Det gick helt sjukt mycket välling där borta. Han ville inte äta vanlig mat plus att han blev förkyld och drack extra på nätterna....



Bara en rekommendation då det är svårt att få tag på välling där borta... :)



Kram

#5 - Lisen

Japp, smart att packa lite i båda väskorna! Och allra helst det viktigaste i handbagage. Jag vet att väskor inte försvinner så ofta, men sååå irriterande när det händer. Min partner och jag åkte sugiga Solresor till Hurghada en jul. Båda våra väskor (Och andras.) försvann, och reseledaren var en dryg snorvalp, som inte var det minsta hjälpsam. Som tur var hade jag packat ett ombyte och bikini i handbagaget. Efter några dagar dök väskorna plötsligt upp, men då hade vi missat utflykten till Kairo för att vi inte hade lämpliga kläder eller skor. Visst kan man köpa det mesta på plats, men det är jobbigt att behöva ut och panikleta nödvändigheter direkt man kommer dit.

#7 - Kerstin

Ytterligare ett tips angående vällingen är att ta bort kartongen och ha den i plastpåse med en påsklämma - det tar mycket mindre plats!

/en (fd) van ryggsäckspackare.. :-)

#8 - Jossi

Tkr det är himla skoj att ni ska stanna i thailand så länge, VAD GRYMT! Avis jag är :) Vart i thailand ska ni?