bambi

Mitt i allt helvete njuter jag ändå

 
En nyvaken bambi



Jaha, då skulle vi inte sova mer tyckte Leah! Då var det bara att lyda och gå upp! Så nu får hon ligga i babygymmet ett tag medans jag tar en kopp te och försöker vakna till liv!

Dom senaste veckorna när det har varit så här helvetesnätter så har jag ändå inte tyckt att det har varit så jobbigt. Så ni som inte har barn ska inte bli avskräckta! För jag njuter ändå av att ligga och gosa med barnen på natten. Det känns bra att springa upp mitt i natten om Zack ropar och är rädd, för jag vill finnas där för honom. Jag skulle kunna sitta uppe hela natten med honom utan att bli arg eller sur på honom, han behöver ju mig och jag njuter av att vara där för honom. Det känns bra.

Jag vet inte om det är på grund av allt cancer-skit jag har gått igenom som jag tänker att jag ändå har det ganska så bra när det är jobbigt och jag inte får sova nåt eller om det är att vi har bestämt oss för inga fler barn, så det är bäst att njuta av småbarnsåren medans man kan... för det är en underbar känsla att man kan ge ens barn trygghet och allt man behöver göra är att finnas där och krama om dom.
#1 - Viola

Önskar att jag med kunde känna så när jag blivit väckt för tionde gången under en natt, men får jag ingen sömn under natten blir jag ingen rolig mamma på dagen heller tyvärr.



Läs gärna mitt inlägg om natt-nannys förresten!

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Härlig positiv inställning. Tänk om det kunde smitta sv sig lite på mig när det gäller dålig sömn. Det känns som att jag ska dö när jag måste gå upp ur sängen på natten. Men konstigt nog överlever jag ju gång på gång....

#3 - Anonym

#4 - FruSofie

Vilken fin inställning du har, dina barn kan skatta sig lyckliga!



Dock så håller jag tummarna att det vänder snart och att nätterna bli bättre för er alla=)

#5 - Mrs_A- Mom and the city

Jättefin inställning :)



Jag är på ett jäkla humör när lillan vägrar sova, men sen när jag ser på henne och hur glad hon är så kan jag inte låta bli att också vara glad.



Mrs_A (har nu ny bloggadress, myownmiracle.blogg.se)