bambi

Någon som vill köpa en outgiven roman för 5000 kr?

Jag har hört på reklamen för Blocket att värdet på prylar i ett genomsnittligt svenskt hushålls förråd ligger på 24000 kr. Vi som är i stort behov av lite extra slantar till vår Thailandsvistelse begav oss ner i källarförrådet nu på förmiddagen.



Zacks trehjuling, som han är för liten för, kanske man inte borde sälja. Så vi kikade i alla flyttkartonger som står där nere:

Min gamla skolkatalog från USA kanske skulle vara värd några tusenlappar?


Ajdå, synd att jag har kladdat i den en massa. Det drar nog ner värdet en del.

 

Men åh, en outgiven roman! Den måste väl vara värd massor!!

 

Den är så färgglad och fin, det känns verkligen som att den har potential!

 

Nej, det känns inte som om vi hittade så mycket att sälja därnere förutom den blivande bästsäljaren och ett gammal skrivbord från IKEA. Jag tror att vi drar ner det där snittet på 24000 kr. rätt så mycket om man säger så....

#1 - Bebislängtan

Ni kanske inte kommer upp i 24 000 men lite pengar kan ni säkert få, och en rensning på köpet liksom.

#2 - M.a.d.d.e [Me & My Words]

Åh! vad roligt att hitta din blogg igen. hade den på favoriter, men datorn gick sönder. Vilken fin design du har =) Lägger till dig på B-lovin igen!



Kram Madde

#3 - Karolin

Varför skulle Zack vara för liten för tre Hjulingen? Min som fick en vanlig cykel när han fyllde två som han cyklar hur bra som helst på. Klart han ska prova cykeln nu.

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Karolin Det finns nog lite olika storlekar på trehjulingar.... Zack hade trehjulingen länge i sitt rum men når tyvärr inte ner till pedalerna även fast sitsen är helt nersänkt.