bambi

Sista bebistiden


Leah är så mysig nu. En riktig kramig bebis som älskar att bli pussade på. Jag njuter. För snart så kommer hon vilja springa och inte alls sitta sitt och gosa i famnen och så kommer leksaker vara tusen gånger roligare än mig.

Med Zack så försökte jag nästan skynda på hans utveckling. Han skulle sitträna och vi läste massor varje dag. Nu så ligger jag bara och pussar på Leah. Det känns inte som om det är lika bråttom den här gången för det här blir nog sista bebistiden för vår del... bäst att njuta!
#1 - Moa - Leos mamma

Ja det är väll så, ed första barnet vill man att allt ska gå så fort medans man är tvärtom med andra?!



Var gärna med i min dagens blogg och missa inte de underbara tävlingarna i menyn! =)

#2 - Viola

Så är det nog för de flesta, med första barnet är man så ivrig till nästa steg, medan man med det andra tar det lite lugnare eftersom andra gången inte känns lika sensationsartad som första.

#3 - Jyoti

Känner igen mig så väl i det du skriver!

Massor med träning med första, men nu andra gången vet man hur snabbt denna tiden springer förbi så man passar på att njuta lite extra ;-)

Enda skillnaden är väl att jag tror att jag vill ha ett barn till sen, kan inte försonas med tanken att detta skulle vara sista barnet :-)

#4 - beatrice

herregud vilket charmtroll, och vilken söt bild i vagnen några inlägg ner :) Ja ta vara på den tiden du, svisch säger det bara!!



heartbeatdesign.blogspot.com