bambi

Snart så...


Vi promenerade till dagis imorse och det ångrade jag efter en si så där 10 minuter i -7 graders kyla och utan långkalsonger under mina jeans (att jag aldrig lär mig?).

Vägen till dagis var lång och Zack hittade en massa "snöbollar" som han ville ta med sig och visa upp på dagis.

Men nu sitter jag här hemma och försöker tina upp med lite varmt te. Jag ska snart ta och ringa till avdelningen där jag ska få min strålbehandling och ställa mina tusen frågor. Dom kommer tycka att jag är värsta jobbiga patienten som kräver eget kylskåp för sin dr.pepper och trådlöst internet så att hon kan blogga.

Jag ringde igår, men då hade dom planeringsdag. Inte så bra att ha planeringsdag dagen efter man har skickat ut kallelser känns det som.... så jag har fått legat hela natten och älta mina frågor...

Men snart så, snart, får jag förhoppningsvis mina svar. Först lite te och cookiebrownie (ni som inte har testat att baka dessa cookiebrownies MÅSTE göra det! jag får till och med mail om dom! sååå goda!).
#1 - Lilou

Ska absolut testbakas idag!

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Då har du legat vaken inatt å grubblat stackare. Det har jag med gjort. Det är jobbigt att inte kunna sova.



Kul att du aldrig kan klä dej klokt, det kan inte jag heller. Jag fryser ALLTID. (Nästan.)



NU har jag lagt ut receptet på de där som jag kallade vit tryffel, men det var egentligen snöbollar. Jag tyckte det smakade som vaniljtryffel, underbart gott. Men kanske är det egentligen mer som havrebollar om man ser till ingredienserna.



Hoppas du får bra svar p dina frågor sen idag.