bambi

Söndag



Hur kommer det sig att man alltid hamnar mellan barnen med båda fastklistrade på sin kropp klockan fyra på morgonen och inte kan sova?

På nåt vis så blir det alltid att jag flyttar Leah över till mig, även fast sambon har henne hos sig, för att jag märker att hon är lite kall om fötterna/händerna/näsan eller att hon ligger och letar efter nappen.

Sen så höll jag på att få en hjärtattack imorse när jag fixade frukost åt mig och Zack. När jag vänder mig om så ser jag hur han håller min Levaxin-tablett (som jag har lagt fram) i handen och för den mot munnen skrattandes. Jag skriker och som tur är så stannar han upp, men annars så lyssnar han inte alltid när man säger "stopp". Men jag såg framför mig hur vi skulle behöva åka till akuten och magpumpa honom eller nåt... jag brukar lägga fram tabletten bredvid mitt juice-glas men det får jag nog sluta med!

Idag har vi ett fullspäckat schema med lekdejt på förmiddagen, min mamma som ska komma och vara barnvakt och så ska vi iväg och bowla! Hoppas att ni alla får en underbar söndag!


P.S. För er som inte vet vad Levaxin är för nåt så är det medicin som man äter för att ersätta sköldkörtelhormon, jag fick operera bort min sköldkörtel eftersom jag fick ju cancer i min!
#1 - Lilou

Härlig bild :)