bambi

Tortyrsammansvärning
Det verkar som om våra barn har ingått i någon slags tortyrsammansvärning. Att inte få sova är väl ett slags tortyr?

Zack vaknade runt kl. 23 och ville inte alls sova. Verkade lite rädd igen och var ledsen. Han låg och sparkade på oss i vår säng. Till slut gick jag och han upp en stund så att sambon skulle få sova lite. Sen låg vi i hans säng en bra stund också, men han ville inte somna.

När Zack till slut somnade (5 timmar senare kändes det som, med det var nog snarare 1 ½ timme senare) så vaknade förstås Leah och fick sova i vår säng resten av sängen.

Så jag har kanske sovit en timme utan några små armar eller ben över mig under natten. Jag som hade tänkt storstäda idag (behövs verkligen) men det blir nog att vila och sova istället... *gäsp*
#1 - Sofi

Ja, det är faktiskt tortyr!!



Jag får skylla mig själv lite, gick inte och la mig förrän kl 23 och då började Minna böka och så vaknade hon typ 00 fast då hade jag inte kunnat sova för hon bökade så dant. Hon somnade om närmare 1 (höll på och kräktes och så).. och vaknade igen vid 4 och sen vid 6. SNARK!



Och Elis är hemma med lite lite feber idag så mycket vila blir det nog inte!

#2 - Josefine Eriksson

SV:

Jackan är från Ellos!

Här är länken!

http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=34446&productId=260709&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

Och om ni anger rabattkod 225717 så får du 40% rabatt på hela beställningen.

#3 - Jessica - bymom.se - med i senaste numret av Mama!

Måste vara något i luften, för här hemma sov båda barnen också dåligt...

#4 - Annica

Ja visst är det jobbigt att inte få sova!!! Vi har inte fått sova ordentligt en hel natt på drygt 2 månader. Våra barn har hosta... hostar så de kräks på nätterna. Läkarna säger att det är normalt... Våra barn är dessutom astmatiska så de får alltid sådan jobbig långdragen hosta när det är förkylningstider. Förra vintern så vabbade vi nästan varje vecka!!!

De mörka ringarna under ögonen verkar aldrig försvinna på mig o min make :) Men det kommer väl en tid då man får sova...?