bambi

Bodiesar helt i min smak

Lindex Shop Online - BodyLindex Shop Online - BodyLindex Shop Online - Body

 

Emma tipsade mig om den fina bodyn med cupcakes som finns hos Lindex. Dom med lussekatter och pepparkakor var inte heller så fula! Jag som älskar bakverk blir bra sugen på att klicka hem dessa! 79,50 kostar dom bara också, hos Lindex!
Two months


Bild från Koh Phi Phi, när vi var där 2003Nu är det ungefär lika lång tid kvar tills vi åker som vi kommer att vara där - två månader.

Tror ni att dessa två månader som är kvar kommer att gå lika fort som dom två månader vi är där nere? Nja... tror nog att tiden kommer att gå lite för fort där nere!

Just nu så oroar jag mig för hur det kommer att funka med maten och vattendrickandet för Leah. Hon gillar inte mat med klumpar i och jag som trodde att ris och så skulle funka där nere... nu vet jag inte längre. Och vattne måste hon lära sig att dricka tills vi åker! Nåja, det ordnar nog sig... annars får vi ta med en hel ryggsäck full med barnmatsburkar ;)
Spännande ny bok: Varför mördar man sin dotter?
En fråga som man ställer sig varje gång man hör talas om hedersmord: varför mördar man sin dotter? I boken som heter just så förklarar lite närmare fenomenet familjeheder som krockar så med vår västerländska kultur.

Boken innehåller intervjuer med män som sitter i fängelse för just hedersmord, som inte förstår varför Sverige har lagt sig i deras familjeangelägenheter.

En jättebra bok som nästan borde vara obligatorisk i religionskunskap! Finns hos Adlibris.