bambi

82 dagar gammal...

Det är något speciellt med något som man har sett födas och växa fram dag för dag. Som mina citronträd. Jag planerade några kärnor från en citron i början av sommaren och dom växer sig starkare för var dag. Jag blir nästan lite orolig hur det ska gå för dom när jag ska vara borta i två månader från dom. Mina fina skapelser:

 

För er som oroar er för Hera och vart hon ska vara när vi är borta (jag har fått någon kommentar om det) så kan jag meddela er om att min pappa och hans fru har sagt att hon kan bo hos dom. Hans fru ska inte med till Thailand så Hera kommer att ha någon som tar hand om henne hela tiden och så slipper hon småbarn som rycker i hennes päls. Det blir nog en liten semester för henne med!

#1 - Linda Andersson

Hon är ju så otroligt fin!!

#2 - Angela

Vilka fina barn ni har =) Här själv två döttrar.. En på 16år och en på 7år.. =) Och fin katt har ni oxå =)

#3 - Hanna

Vilken sötnos till katt, med en skön liggstil :)

#4 - SOFÄ

Hihi, jag blir glad när jag läser om människor som är snäll mot djur. Något jag vet att du/ni är och jag kunde inte hålla mig från att le när jag läste att det blir en semester för henne utan barn som drar i henne (fniss) och så den där störthärliga bilden på det. Mycket fint! Man vill ju se till att de små djuren har det så bra som möjligt.. i alla lägen.

Elton var sjukare än vad jag trodde. Han hade drabbats av FIP som är en mutation av coronaviruset som, när det utvecklas till FIP, är en dödlig sjukdom. Hemskt, då han inte skulle bli frisk igen så bestämde jag att han fick somna in igår efter att han varit hos veterinären hela dagen. Han var inte ens 8 månader gammal och lillkillen var redan klar med livet. Det känns skräp, rent ut sagt. :-(

#5 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Åh så fin hon är, Hera!

#6 - Lenita

ååååh vilken fin katt!!

tror nog hon komme sakna familjen när alla är borta =)

#7 - Jasmine

Vilken otroligt fin katt! <3 Kan det möjligtvis vara en Helig Birma? (A) Hon är så himla vacker.



Kram