bambi

Åre chokladfabrik


Praliner är något jag inte kan få nog utav. Jag är bortskämd med att bo nära Chokladfabriken så det blir mestadels praliner därifrån. Men idag testade jag dessa chokladtryfflar från Åre Chokladfabrik och dom var ju ljuvliga!


Tips! Åre Chokladfabrik har en hemsida där man kan beställa hem deras ljuvliga praliner! Perfekt som present (som häftiga polkatryfflar eller lingontryfflar) eller julklappar (speciellt deras pepparkakstryfflar och saffranstryfflar!). 59 kronor kostar en strut!
#1 - Caroline

Ett annat tips är att åka förbi Åre chokladfabrik om man är i Åre trakten. Där får man provsmaka massor av choklad så oftast rullar man ut därifrån. Deras choklad är verkligen underbar!!

#2 - Martina

Oh vad mycket gott det fanns där...hua

#3 - chokladälskaren

Jag kan rekomendera pralinerna med getmese eller hallontryffel. Ja de flesta är goda förstås! Marsipanpralinerna är supergoda! Saffranskolan går också ner :) Ja jag har nog smakat de flesta och det är få som inte tilltalar.

#4 - Mimmi

Jag rekommenderar Getmese och lingon. Man hittar dem även hos återförsäljare som tex Kahls kaffe, Hötorgshallen och en del inrednings och presentbutiker.



Åka förbi fabriken i Åre vore trevligt! Man skulle nog få med sig en hel del hem.

#5 - matilda

Hur många praliner finns det ungefär i en strut? :)