bambi

Bloggar är dom nya dokusåporna
När jag träffar någon ny person så är knappast det första jag berättar att jag bloggar. Det är snarare att jag drar ut på det... och väntar länge. Skäms nästan lite för det, även fast det är en stor del utav mitt liv. Jag ser ju det nästan som ett arbete, nåja, i allafall en hobby och berättar ändå inte om det när jag berättar om mig själv?

Vet inte varför jag skäms över bloggen lite. Kanske känns det lite barnsligt att tro att folk vill läsa om min dag. Att jag nästan leker journalist eller nåt. Men jag tycker faktiskt att det är roligt att blogga och bloggen har fört mycket bra med sig, så varför skämmas?

Anna påtalade att bloggar är nog dom nya dokusåporna. Ingen vill erkänna att dom ser på det (eller läser det) men ändå säger statistiken något helt annat. Som jag skrev tidigare så läser ju faktiskt 2 av 3 kvinnor en blogg varje dag! Men varför hör man aldrig det ifrån nån?
#1 - Dr Molly

Jamen visst är det märkligt. Brukar inte heller berätta att jag bloggar men mest för att jag inte vill att vänner och bekanta läser bloggen... Har däremot inga problem att berätta att jag själv gärna läser bloggar! Kramar

#2 - Ida

fin blogg.

vill du vinna o bli veckans blogg? :) gå in på http://idanoorling.blogg.se och tävla vettja, följ mej järna i bloglovin, så följer jag dej, tummen upp (:

#3 - fröken K

Tjaa, jag vill heller inte prata om att jag bloggar, men blir glad när folk säger att de läst min blogg. Jag skäms lite jag med, för jag tycker egentligen inte att jag har något att skriva om. Gör det mest för min egen skull, för att få ut ord i vida världen.

#4 - Linda

Du har en underbar blogg,som jag just har hittat till, du ska absolut inte "skämmas" för vad du skriver/berättar om. Tvärtom ska du sträcka på dig och vara STOLT!! För tittar du på antalet besökare du har på din blogg,ja då har du svaret där :-) Å de som inte tycker det är intressant det du skriver om(om det nu finns någon sådan)...ja dom kan ju frivilligt lämna sida!!



Så tjejer....Från och med idag ska vi vara stolta bloggerskor!! :-)



Må så gott//L

#5 - Gaby

Gud så sant! Jag känner ingen som bloggar, och mina närmaste vet inte att jag bloggar. Vi pratar inte alls om bloggar! Klart man skäms, varför skulle ngn vilja läsa om mig kanske man tänker, jantelagen gör sig alltid påmind!



Nä, jag tycker som Linda, fler stolta bloggerskor, tack!

#6 - Annah - Livet som tvåbarnsmamma

Ja men så är det ju, inget jag riktigt tänkt på. Men jag pratar aldrig om min blogg. Det är lite sådär pinsamt att blogga haha, varför igentligen?

#7 - Thalgman

Att JAG bloggar, är nog det första jag säger, näst efter mitt namn då, annars kommer ju frågan "- Varför tar du kort hela tiden och överallt och på alla knasiga saker???", Har jag då inte förklarat innan, så kommer det DÅ !!

#8 - Yohanna

Jag läer allderles för många bloggar om dagarna, men det är så lätt att bara klicka sej vidare till nästa och nästa, sen har det gått flera timmar..

#9 - peter

iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar man inte behöver. Med andra ord betyder det att alla prylar/möbler som kommer in till sajten blir helt gratis!



Så om du behöver prylar/möbler helt gratis eller om du har prylar/möbler du inte behöver besök gärna iLoveGratis.se



http://iLoveGratis.se

#10 - Martina

Haha jag som till o med har börjat skissa på en tröja m. eget tryc k som jag vill beställa.

Gissa vad jag vill göra reklam för på den :-)

#11 - Chrissan

Är likadan jag.

Springer inte heller runt och berättar att jag bloggar.

Eller är besatt av att läsa bloggar.

Vill dom veta nåt om mig så lär de ju hitta min blogg iaf.;)

#12 - Tess

Jag tycker det är jättekul att blogga och läsa bloggar så skäms inte alls :-) När andra frågar "Har du Facebook?" så frågar jag "Bloggar du?" :-D

#13 - Linda

Även denna Linda är på din blogg för första gången idag, tycker den är jättemysig, du ska absolut inte skämmas :) Tycker det är kul att du är tvåbarnsmamma och skriver om det, då jag själv har en tvåårig son och är gravid igen. Jag kollar bloggar varje dag, kommenterar ibland, har kanske tre stycken jag besöker dagligen, andra lite mer sällan. Din hittade jag via Engla. Dock skulle jag aldrig blogga själv, vilket kanske låter som dubbelmoral, men jag skräms av nätets exponering och av att du inte har en ANING om vem som egentligen läser din blogg och vad de tänker göra med informationen/bilderna... Tyvärr baksidan med bloggarna!

#14 - ellinor - ellieotts.blogg.se

så är det verkligen! Jag säger inte till någon att jag har en blogg, skulle aldrig komma på tanken att lägga upp en länk på facebook eller så. Men jag är inte anonym, hittar nån jag känner dit så är det okej förstås, men jag skulle inte skylta med det.