bambi

Dagens Zack



Body från Lindex
Manchesterbyxor från Po.P.
Strumpor från Po.P.



Jag blev så kär i denna kanelbulle-body (och det passar väl mig som älskar att baka?) att jag var tvungen att köpa den även fast den bara fanns upp till storlek 86, men då tänkte att jag att annars kan Leah ha den senare. Men den passade ju faktiskt Zack! 99 kronor kostar den bara också!

Lite roligt att Zack fortfarande kan ha storlek 86 och en del kläder i storlek 74 är för små för Leah (men hon har mestadels storlek 74 nu). Känns som om dom snart kan ha samma kläder! Vilket är ju ganska praktiskt  :)
#1 - johanna med tyra och otto

Det är väldigt praktiskt att de kan ha samma kläder, mina barn har 92/98 och 86/92 fast att det är 14 månader mellan dem:) Om jag köper dyrare kläder så kan de dela istället för att köpa 2 av dem;) Blöjor har de samma storlek i också, mkt praktiskt:)

#2 - Emelie

Dom där bodysarna är så söta! Det är två år mella mina barn. Men lillbrorsan växer nog snart om syrran om ett tag! Han är inte ens ett år men väger lika mycket som hon gjorde när hon var 1½!

#3 - Sigrid

Verkar supersmidigt! Vi hade tänkt att det skulle bli så efs Sixt är ganska liten men det stöp eftersom Svante är suuperliten i sin tur!

#4 - lovisa

Godmorgon:) är allt bra?

#5 - williammarklund

Hej så fin blogg du har :) allt bra ? :D

#6 - Babydjungeln - Pyssel Tävling pågår

den är ju hel skön!

#7 - Malla

Underbara kläder!!!