bambi

Dessertkrydda

Dessertkrydda äppelkaka, innehållandes äpple, russin, kokos, mandel, valnöt, kandisocker, råsocker, kanel och granatäppleblommor. Låter inte det helt perfekt att piffa upp en vanlig sockerkaka med, att strö på muffins eller kanske på yoghurten?

Sen finns även dessertkrydda lakrits och socker med jordgubbssmak hos Granit för 59 kr. burken. Dom passar ju perfekt som små "gå-bort" presenter!
#1 - Hanna

Hej! Kika gärna in på min blogg och spana in min höstoutfit, senaste fotoprojekt och lite annat smått och gott. http://wordsbyme.se är adressen. Trevlig kväll!

#2 - Maria

Dessertkrydda låter ju jätte intressant. Kan tänka mig med lite fil kan det nog vara jätte gott.



Svar från min blogg: Ja Jag vill och försöker att inte ge sötsaker till barnen förren dom förstår vad det är.. det dom inte vet har dom inte ont av. Bara onödigt att ge dom nått som dom inte vet vad dom missar typ. Men nu fick Vini tag på klubban och när han gav upp ett sånt hjärtskärande skrik så fick han ha den i en liten stund till tills han fick åka i badet.

Dante var strax efter 1 när han fick först godiset.. men det var så svårt att hålla hans nyfikenhet borta då han har en äldre bror som är 7 år äldre än honom som får godis.

#3 - Martina

Åh den för äppelkaka låter god...men jag skulle nog behöva sitta och pilla ur russinen jag...

#4 - Kalle

Hej ett litet grönt tips till dig;)



iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar och möbler man inte behöver istället för att slänga de, på så sätt sparar man pengar men samt hjälper mijön genom att du låter prylen återanvändas!



På sajte finns nu 1000-tals prylar som skänks bort allt ifrån gardiner till soffor, bokhyllor och bilar.



http://iLoveGratis.se