bambi

Fnittrar som små 13-åringar
Imorgon ska jag ju på Dansfeber-finalen. Kompisen som jag ska gå med ringde nyss och vi planerade lite hur vi skulle göra imorgon. Vi fnittrade som små 13-åringar när vi pratade om direktsändningar, kändisar och tv-inspelning. Ingen av oss har varit med på en tv-inspelning förut så det ska bli spännande att se hur det går till! Sen så ska det bli hur skönt som helst att komma hemifrån några timmar... känns som om det var flera år sen sist!

Så missa inte Dansfeber imorgon kväll, ni kanske får se mig i tv-rutan  ;)  Och så glöm inte att rösta på er favorit!! För då stödjer ni även PLAN och deras viktiga arbete med Flicka projektet.
#1 - Jenny

Sv: Jag tyckte dem blev sjukt goda! Tänker definitivt göra dem fler gånger, fast då hade jag tänkt göra tre mindre bollar kakdeg i varje cupcake, så det blir lite mer ;)

Kram!

#2 - Therese

Hej, din blogg är JÄTTE fin! Det är såklart man ska bänka sig framför tv rutan imorgon! Hoppas vi får se en skymt av dig=) Kram!

#3 - petra

haha, ja det är de fina cupcakesen! likt va? ;)

#4 - sanashaba'

fin blogg ;d

#5 - Linda Andersson

Testade att göra cupcakesen med kakdeg, har inte smakad dem ännu... det får bli imorgon när det blir kalas här, för Theo som fyllt 3 år. Jag hoppas att gästerna blir nöjda med en varsin sådan och lite tårta. Jag gjorde småkakor av degen som vart var, men de vart inte så bra, för jag hade alldeles för många kakor på en plåt, så de flöt ihop, men goda vart de i alla fall :).

#6 - sandras

sv;jasså okej vem är det då?

#7 - JonaZ

ok

#8 - JonaZ

ok

#9 - Apan satt i granen

Hej vännen!



Wow vad roligt med puff från blogg.se. Kul med många nya besökare. Ha det så roligt ikväll.

#10 - stina

Vi ses ikväll!! :) Ska bli skoj!!