bambi

Försök till ett fint foto med barnen


Jag försökte få till ett fint foto på oss imorse och det här var väl det som blev bäst. Alla tittar faktiskt in i kameran (även om Leah inte ser alltför smart ut..)!

Haha... desto sämre blev alla andra kort... speciellt denna som illustrerar så fint hur det är att ta kort tillsammans med två barn:

Haha... ser ni hur jag försöker le i allafall... lite så där tillgjort... haha
#1 - Emma

Du kommenterar ofta bilder på Leah med att hon inte ser så smart ut. Är det så viktigt att andra ska uppfatta dina barn som smarta? Att en femmånaders har munnen öppen har ju inget att göra med intelligens...

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Emma Va? Jag har kanske sagt det en gång förut? Men neee... det är inte så viktigt... ser mest roligt ut :)



(Jag vill ju helst att hon ska le på bilder, det är väl kanske mer det? Jag kommenterar ibland om Zack ser sur ut på nåt kort också... alltså inte ler heller.)

#3 - Johanna

Hihi ni ser jättesöta ut :-)



Håller med om att det är jättesvårt det där med bilder. Man har ju i huvudet att det ska bli så där perfekt med fina leenden, men så blir det ju inte alltid ;-)

#4 - Linda Andersson

Jag har gett upp alla försök med att få till bra bilder på mig och barnen... alltid är det något barn som bara tokar sig. Gör grimaser, jag ser helt stel ut, och min dotter tittar upp i taket...

För några år sen så försökte jag ta kort på mina två barn tillsammans, när de hade tomtedräkter på sig, hur bra tror du det gick? Gick ju inte alls kan jag säga.

#5 - Tess

Härlig min på det "misslyckade" kortet :-)

#6 - Anonym

Hej!



Jag har följt din blogg ett tag nu och vill bara tala om hur hur mycket jag gillar den! :) Den får mig alltid på bra humör och jag tycker verkligen att blandningen mellan familj, Odd Molly (älska!) och vanligt vardagsliv är kanon. I stället för morgontidning läser jag din blogg, haha!

#7 - Madde

Det var jag som skrev inlägget ovan.. lyckades visst ta bort namnet på nått sätt! :)

#8 - gina

Så söta dom är :D



sv: ja men alla tycker och tänker olika man kan inte ändra på alla men tänk om just din dotter vill bli kallad för prinsessa ska du då inte kalla henne för det? och sen tycker jag att alla tjejer kommer gå igenom en sådan fas där dom kommer att klä sig till prinsessor och sminka sig o vara fina..

tjejer är sådana.. alla är en individ och senare i livet så bygger dom sin personlighet , för jag tycker inte att det med självförtroendet sitter där du pratar om, det beror på hur man uppfostrar dom senare och inte när dom är så små..alla barn har sina egna fantasier..jaghar gått igenom det med min dotter jag ville inte hellre att hon skulle vara en sådan rosa tjej men det kommer komma med tiden där tjejer reagerar på rosa och prinsessor och sådant..men det går bort så fort dom börjar skolan för då inser dom att dom är stora och ser att verkligheten är helt annorlunda..



men iaf så tänker och tycker jag som sagt alla tycker och tänker olika :D



ha en fin kväll kram

#9 - Mimman

Men herregud, om du nu tycker att kortet/-en blir misslyckade varför lägga ut dom och sedan komentera dina barn på det viset? Är det meningen att en 5 månaders baby SKA se smart ut? Iså fall får du nog definiera ordet smart och kanske visa en bild på någon som både är smart och ser smart ut...vilket kan visa sig svårare än man tror.



Förövrigt är dina barn bedårande söta!