bambi

Inte så lik storebror


Det verkar som om Leah blir en vällingdrickare. Zack fick vi aldrig att börja dricka välling. Vi försökte ett par gånger men han gillade aldrig det utan åt gröt på kvällen istället.

Igår kväll så testade jag att ge Leah välling för andra gången och hon drack upp hälften!

Det är helt otroligt va Leah är olik sin storebror och jag som hade förväntat mig en till liten Zack! Men nej, Leah är lättväckt medans Zack kan sova även om andra barn gråter och skriker (gäller både här hemma och på dagis), Leah har blåa ögon medans Zack har bruna, Leah ler så fort någon pratar med henne medans Zack är lite mer blyg mot okända människor, Leah behöver mer närhet medans Zack kunde ligga i babygymmet och roa sig själv hur länge som helst och så vill Leah ha napp och stoppar in allt i munnen medans vi inte alls behövde oroa oss för att Zack skulle stoppa något i munnen för han gjorde i princip aldrig det!
#1 - Lady Dahmer - confessions of a neurotic attentionwhore

asså, fan vad söt hon är. Kom på mig själv att vilja säga det femhundraelva gånger sist, men hejdade mig. Det är INTE för att hon är tjej, det är helt enkelt för att hon ÄR så jävla söt och tjockig och gosig. lol. Jag älskar kombinationen pyttemun + tjocka kinder.



hon är en riktig gobit. glad gobit.



men visst är det häftigt hur olika de blir! Korvas är sin egen lilla personlighet redan. Snaskar på fingrar (inte tumme, utan ALLA fingrar) när han ska sova eller är snuttig. också sådär skitglad till skillnad från hurninja var. Hon var världens surbebis.

#2 - Lotta

Min son och dotter är också varandras motsatser!

Sonen 3 år = världens enklaste unge

Dottern 1,5 år = världens utmaning

#3 - fröken K

Så bra att de är olika då. Det ska bli skoj och se hur nästa unge beter sig. Min son är en ganska trevlig prick, men har sömnproblem. Har inte sovit en hel natt sedan han kom tror jag. Om jag nu får fler barn så hoppas jag att det blir en unge som sover. :)

#4 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Ja det är verkligen kul att syskonen blir så olika varandra!! Jag kan ju tillexempel jämföra mig själv och min egen bror, vi är oerhört olika varandra och har alltid varit. Mina tre barn är också olika varandra, framförallt i temperamentet. Äldsta har alltid varit en utmaning (och jag fasar för hennes tonår) medan tvåan alltid varit lätt att ha att göra med (han har också alltid kunnat underhålla sig själv på ett helt annat sätt än sin storasyster) och yngsta känns som en kombination av de båda.

#5 - FELICIA!

Alla bebisar har blåa ögon, det ändrar sig vanligtvis efter några månader.