bambi

Jag är frälst!
För några dagar sen fick jag hem denna underbara eltandborste, Oral-B Vitality för att testa. Jag blev av med min eltandborsts-oskuld och jag är förevigt frälst. Once you go eltandborste you never go back. Redan idag har jag borstat tänderna tre gånger. Den är ju så underbar!

Jag som funderade starkt på att bleka tänderna... börjar fundera på om jag kanske inte behöver det längre. Fick med ett borsthuvud som tydligen ska göra tänderna vitare! Får se om det fungerar!

Jag har faktiskt aldrig haft hål i tänderna. Älskar att gå till tandläkaren eftersom jag får så mycket komplimanger där! Men nu känns tänderna riktigt riktigt rena. Så skönt! Att jag inte har upptäckt det härliga med eltandborste tidigare?
#1 - Noretstar

Jag är också inne på att köpa en eltandborste. Väntar bara på "bättre tider" pengamässigt för att jag tänker köpa "värstingen"! :D

#2 - fröken K

Jag har heller aldrig provat. Durrar det inte i huvudet? Tycker det verkar som om det liksom skakar lite. Kanske jag ska prova jag också?

#3 - Anna - Mamma till Emilia

Jag har oxå börjat med el tandborste. Säger som du varför började man inte innan? Är så bra och tänderna känns så mkt renare =)

#5 - Martina

Åh min borste gick sönder och sen vande jag mig vid att borsta "the old fashion way"...men nu längtar jag efter att köpa en ny..

Julklapp kanske!



Har heller aldrig haft hål men tycker att EFTER att jag slutade röka för 3 år sedan så har tänderna blivit gulare...mysko...