bambi

Leahs Up-and-go paket


Jag var iväg och hämtade ut Leahs up-and-go paket idag. Det var ju inte så länge sen jag hämtade ut ett sådant paket till Zack, men ändå har innehållet förändrats lite grann.

Istället för en boll (vilket är den enda bollen Zack har!!) så fick man en cd-skiva med "Sömninga Sånger" och så fick man ett större paket med våtservetter men ingen babyolja. Dom grönrandiga strumporna som är gigantiska när man får paketet kan Zack använda NU... alltså ca 1½ år efter han fick dom. Men dom är faktiskt riktigt bra och har halkskydd under.

Vi använder faktiskt inte up-and-go blöjor till Zack utan använder dom gamla vanliga "comfort fit". Har hört att up-and-go blöjorna är bra för barn som inte vill ligga på skötbordet, men Zack har aldrig haft något emot det (inte Leah heller).

Tack Libero!
#1 - Linda Andersson

När Theo skulle lära sig gå på pottan så ville han gärna ha "up and go" blöjor på sig. Vi använde dock ett annat märke av blöjor, då vi tyckte de var bättre och mer elastiska.

Nu är han helt torr både natt och dag, och har varit det ett tag, han fyller 3 om 2 veckor =).

#2 - Sofi

Haha, jag hade slitit mitt hår om det inte funnits up&go blöjor. Elis vägrar blöjbyte ända sen han var typ ett halvår. Lagom kul :D Med lite lirkande och någon leksak brukar det gå bra. Men det är SÅÅÅ mycket enklare att byta en kissblöja när han står upp, de går ju att riva i sidorna så de är superlätta att ta av.



Hoppas du mår bättre nu förresten!

#3 - Tess

Kul med paket!



Fin header du gjort förresten! :-)