bambi

Mitt stora ärr


Mitt ärr, 3 månader efter operationen


Mitt ärr syns inte så mycket längre. Egentligen så ska man ha kirurgtejp på det i ett helt år för att skydda ärret mot sol men jag har oftast sjal eller halsduk på mig ute så det känns lite overkill. Men när vi är i Thailand så kanske jag borde överväga att ha det på mig, så att ärret inte blir missfärgat och fult av solen.

Jag har fortfarande inte så mycket känsel runtom ärret. Det känns bortdomnat där. Vet inte om känseln någonsin kommer att komma tillbaka... vi får se. Det har ju bara gått 3 månader.

Just nu väntar jag bara på strålbehandlingen som ska göras första helgen i december. Det är inget jag ser fram emot, men det måste göras. Sen i januari så flyger vi iväg till Thailand och lämnar allt det där tråkiga-cancer-tjafset bakom oss. Det känns verkligen som om Thailand kommer att vara en nystart för oss.
#1 - Noretstar

Tack vore din blogg så har jag fått tummen ur och gått till läkaren med min knöl på sköldkörteln. Får se vad provsvaren blir...

#2 - Anna

Låter som en underbar resa, lämna allt bakom sig å dra på semester i Thailand...härligt:)

Har tyvärr inte läst din blogg innan men jag kommer nog fastna känns det som;)

#3 - Anna - Nybliven 2 barnsmamma

Är så himla avis på eran resa. tror det är bra för själen att komma iväg. ska bli så himla roligt att följa bloggen under eran resa.

#4 - Tessan

Jag har försökt leta svar på din blogg men hittar inte det jag söker så jag frågar istället. Hur började du misstänka att nåt var fel på din sköldkörtel? Vad hade du för sympton? Hur fastställdes diagnosen? Du kan svara i min blogg eller så kan du maila mig på [email protected]



Jag har fått två barn väldigt tätt och mår så otroligt dåligt. Jag har varit på massor av kontroller och man har nu fastställt att jag har hypertereos (tror jag det heter) när sköldkörteln är överaktiv. Klart man är orolig...



Din blogg är jättefin! Jag hoppas alt allt går bra för dig framöver. Kram

#5 - Linda

Jisses vad fint ditt ärr är! Syns ju knappt!



Jag opererades i mitten på maj och mitt syns mycket mer, tyvärr. Ska till läkaren på ons så jag ska se om jag kan få upp någon bild i samband med det.



Kram!

#6 - Tildaf

Min styvpappa är giftstrumaopererad för säkert 30 år sen (hans ärr är långt och tjusigt och går liksom utmed den naturliga linjen man har under halsen men ovanför nyckelbenen om du förstår vad jag menar). Han har fortfarande problem med känseln där, men du ska nog inte ropa hej än. Det kan ju ta upp till 2 år för nerver att växa ihop igen.

#7 - Maria

Hej! Jag tror du ska tejpa det för att ärret ska bli så fint som möjligt oavsett sol eller inte. Minst 6, men gärna 12 månader. Då blir det mindre synligt.

LYCKA TILL

#8 - Alexandra

Vad härligt med en nystart! Hoppas verkligen att det blir så :)