bambi

Preppy, oh so preppy!

Lundmyr of Sweden är ett av mina favorit klädmärken till barn. Speciellt deras senaste preppy-kollektion är to die for! Och nu har dom utökat den! Jippee!! Men trist att jag just nu inte får shoppa en massa! Se så mycket fint:




Jag läste en artikel om kvinnan som grundade Lundmyr of Sweden och hennes idé kom ifrån att det inte fanns några snygga unisex-kläder för barn så då skapade hon sin "älskling"-kollektion och det blev ju en succé!

Dessa finns bland annat hos Babyshop och Kids Only.

 

Den gråa kabelstickade overallen påminner ju onekligen om den som KappAhl har (till ett billigare pris). Vi har Lundmyrs gamla klassiska vita stickade overall och den använder Leah just nu i åkpåsen och den är så himla mysig!

#1 - Petra

Hej, på din sida har du reklam från Tintinstyle. På förstabilden bär modellen en Fonda dress, den ser brun ut och till detta bruna stövlar. Vet du vilken färg det är hon har på den ?

Tack snälla.. / MVH Petra

#2 - Jenny Sjöberg

Har varit bortrest ett tag men nu när jag kom hem låg barnboken Jösta och Johan och väntade på mig... Vilken underbar bok! Jättefin text och härliga bilder. Tack än en gång för den vinsten!

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Petra Det är military