bambi

Rabatt på Redken
Mitt favoritmärke när det gäller hudvård är Dermalogica och när det gäller hårvård så är det Redken som gäller. Eftersom både dessa är ganska så dyra här i Sverige så brukar jag beställa dom från utlandet. Jersey Beauty Company har jag länge beställt mina Dermalogica produkter ifrån och Redken från lite olika ställen i USA.



Men nu har en svensk webbutik ett sånt bra erbjudande på Redken Shampoo så man måste ju ta och passa på! Kostar bara 169 kronor istället för butikspriset på 280 kr! Finns hos Beauty Planet.
#1 - Veronica - Mindre av mig

Tack så mycket för tipset, ska genast handla på mig lite! :)

#2 - Jaana

Jag kan annars tipsa om LookFantastic http://ww.lookfantastic.com

som finns i England. De säljer Redken, och en massa annat, till jättebra priser och har billig frakt. Jag har handlat därifrån i flera år och det har alltid funkat jättebra. De har alltid Redken schampo och balsam för paketpriset £19,55 som med dagens pundvärde hamnar under 215 kr tillsammans. Frakten brukar gå på ungefär £3.

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - ska gifta sig i Thailand!!! ♥ ♥ ♥

Jaana Ja, det är ett bra tips! Jag har också beställt därifrån någon gång... men jag har för mig att det blir ännu billigare att ebställa från USA! Men nu var det ett tag sen ajg beställde Redken!

#4 - emma

din brutus!!! efter förra vecka borde du väl ha bytt favvohudvård??!?!

kram!