bambi

Säg hej till min lilla Tassimo!


Kaffemaskinen som jag fick igår kom från Bosch som undrade om jag ville testa deras nya kapselmaskin Tassimo och kanske lära mig att dricka kaffe... som jag i ett svagt ögonblick lovade min sambo.

Så nu har vi en sjuhelsikes massa kaffe här hemma. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så här mycket kaffe hemma. Men som tur är så är det inte bara kaffe... utan även en massa god varm choklad från Marabou (!) och lite andra varma drycker.


Jag gjorde lite fel första gången jag skulle testa den varma chokladen. För tydligen så ska man använda TVÅ kapslar, en med chokladen och en med mjölk... jag som trodde att det räckte med chokladen (jag tyckte att det blev lite starkt där först). Men när jag fixade till en kopp varm choklad som man skulle så blev det riktigt gott och det smakar verkligen som Marabous mjölkchoklad! Riktigt riktigt gott faktiskt!

Hon som kontaktade mig och frågade om jag ville ha maskinen tipsade om att jag kunde börja med Latte Macchiaton för att lära mig att dricka kaffe. Det får väl bli nästa steg.... det blir väl när all den goda varma chokladen är uppdrucken  ;)
#1 - Agnieszka-2barnsmorsan

Ohh en sån fiffig maskin skulle jag med vilja ha!

#2 - Anonym

När jag dricker "kaffe", blir det väldigt mkt mjölk och ofta lite kakao inblandat också. Hälsade på en släkting häromdagen, då grundade jag med en halv kopp mjölk med o'boy som jag sedan toppade med en slurk kaffe. Jättegott enligt mig... :)

#3 - Thalgman

Vilken underbar maskin, skall se om jag hittar den någonstans. Men alla påsar kostar väl skjortan.